Privat kok Ivo

Italiensk peruviansk Nikkei bæredygtig teknik drevet internationale smagsvarianter
Oversat automatisk
Kok i Guidonia
Leveres i din bolig

Moderne smag Il Vegetale

972 kr DKK 972 kr DKK per gæst
Mindst 3.885 kr DKK for at booke
En moderne smagsoplevelse dedikeret til grøntsager med en ret efter eget valg for hver ret: fra forretten med æg og grøntsager i tempura, til første ret med spaghetti alla chitarra med græskar eller risotto med porcinisvampe og kakao, via en anden ret med ristet aubergine eller græskar, til en dessert efter eget valg mellem mørk chokolade, cheesecake, churros eller citrontærte.

Moderne smag La Terra

1.084 kr DKK 1.084 kr DKK per gæst
Mindst 4.333 kr DKK for at booke
En gastronomisk rejse, der begynder med en hjortetatar med sennep og blåbær, fortsætter med halvmåneformet pasta fyldt med lammeskulder og creme af gedemælk røget med hø. Vælg derefter mellem braiseret oksekind eller mørbrad, begge med sort trøffel. Den slutter med mørk chokolade med hindbærsorbet og hibiscuspulver.

Moderne smag Il Mare

1.121 kr DKK 1.121 kr DKK per gæst
Mindst 4.482 kr DKK for at booke
En moderne gastronomisk rejse dedikeret til havet med en forret af snappertartar og stegte rejer og blæksprutter, en forret af risotto med en skaldyrsreduktion, en brændt snapperfilet som hovedret og en lækker baskisk ostekage med bær til sidst.

EurAsia smagsmenu

1.121 kr DKK 1.121 kr DKK per gæst
Mindst 4.482 kr DKK for at booke
En hybridrejse gennem Asiens og Europas smagsoplevelser med en forret, en hovedret og en anden ret, hvor du kan vælge mellem velsmagende og raffinerede (kød, fisk og/eller grøntsags) muligheder. Lokale og sæsonbestemte produkter af høj kvalitet forbedres af kokken gennem teknikker, ingredienser og kombinationer, der er typiske for orientalsk mad. Menuen slutter med en dessert efter eget valg, så du får en komplet og velsmagende oplevelse.

Traditionel smag Havet

1.158 kr DKK 1.158 kr DKK per gæst
Mindst 4.632 kr DKK for at booke
Oplev Middelhavets autentiske smagsnuancer med en smagsmenu, der byder på tre forretter, en første og en anden ret blandt retter, der er rige på smag, tradition og friskhed, ledsaget af en uimodståelig dessert, der afslutter med en sød note.
Du kan sende en besked til Ivo for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Tidligere souschef i London; kokkeinstruktør i Bangkok; chefkok i Italien siden 2024.
Karrierehøjdepunkt
Gruppechef på Pacifico restaurantgruppe
Uddannelse og kurser
Bachelor i Hospitality Management fra Les Roches, Schweiz, 2017.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Rom og Guidonia. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 14 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Ivo er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
972 kr DKK Fra 972 kr DKK per gæst
Mindst 3.885 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Privat kok Ivo

Italiensk peruviansk Nikkei bæredygtig teknik drevet internationale smagsvarianter
Oversat automatisk
Kok i Guidonia
Leveres i din bolig
972 kr DKK Fra 972 kr DKK per gæst
Mindst 3.885 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Moderne smag Il Vegetale

972 kr DKK 972 kr DKK per gæst
Mindst 3.885 kr DKK for at booke
En moderne smagsoplevelse dedikeret til grøntsager med en ret efter eget valg for hver ret: fra forretten med æg og grøntsager i tempura, til første ret med spaghetti alla chitarra med græskar eller risotto med porcinisvampe og kakao, via en anden ret med ristet aubergine eller græskar, til en dessert efter eget valg mellem mørk chokolade, cheesecake, churros eller citrontærte.

Moderne smag La Terra

1.084 kr DKK 1.084 kr DKK per gæst
Mindst 4.333 kr DKK for at booke
En gastronomisk rejse, der begynder med en hjortetatar med sennep og blåbær, fortsætter med halvmåneformet pasta fyldt med lammeskulder og creme af gedemælk røget med hø. Vælg derefter mellem braiseret oksekind eller mørbrad, begge med sort trøffel. Den slutter med mørk chokolade med hindbærsorbet og hibiscuspulver.

Moderne smag Il Mare

1.121 kr DKK 1.121 kr DKK per gæst
Mindst 4.482 kr DKK for at booke
En moderne gastronomisk rejse dedikeret til havet med en forret af snappertartar og stegte rejer og blæksprutter, en forret af risotto med en skaldyrsreduktion, en brændt snapperfilet som hovedret og en lækker baskisk ostekage med bær til sidst.

EurAsia smagsmenu

1.121 kr DKK 1.121 kr DKK per gæst
Mindst 4.482 kr DKK for at booke
En hybridrejse gennem Asiens og Europas smagsoplevelser med en forret, en hovedret og en anden ret, hvor du kan vælge mellem velsmagende og raffinerede (kød, fisk og/eller grøntsags) muligheder. Lokale og sæsonbestemte produkter af høj kvalitet forbedres af kokken gennem teknikker, ingredienser og kombinationer, der er typiske for orientalsk mad. Menuen slutter med en dessert efter eget valg, så du får en komplet og velsmagende oplevelse.

Traditionel smag Havet

1.158 kr DKK 1.158 kr DKK per gæst
Mindst 4.632 kr DKK for at booke
Oplev Middelhavets autentiske smagsnuancer med en smagsmenu, der byder på tre forretter, en første og en anden ret blandt retter, der er rige på smag, tradition og friskhed, ledsaget af en uimodståelig dessert, der afslutter med en sød note.
Du kan sende en besked til Ivo for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Tidligere souschef i London; kokkeinstruktør i Bangkok; chefkok i Italien siden 2024.
Karrierehøjdepunkt
Gruppechef på Pacifico restaurantgruppe
Uddannelse og kurser
Bachelor i Hospitality Management fra Les Roches, Schweiz, 2017.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Rom og Guidonia. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 14 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Ivo er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?