Traditionelt italiensk køkken af Stephan

Jeg er kok og ejer af Rossoblu, og jeg har været gæstedommere på Top Chef og Hell's Kitchen.
Oversat automatisk
Kok i Los Angeles
Leveres i din bolig

Sjælfuldt italiensk måltid

1.584 kr DKK 1.584 kr DKK per gæst
Nyd en traditionel italiensk middag med håndrullet pasta, friske råvarer fra markedet og fisk og kød af høj kvalitet.
Du kan sende en besked til Steve & Dina for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
27 års erfaring
Jeg ejer og driver i øjeblikket Rossoblu og Superfine Pizza i Los Angeles.
Karrierehøjdepunkt
Min restaurant Sotto blev anerkendt som en af Esquires bedste nye restauranter i USA.
Uddannelse og kurser
Jeg er uddannet fra UC San Diego og Institute of Culinary Education i New York.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Los Angeles. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.
1.584 kr DKK Fra 1.584 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Traditionelt italiensk køkken af Stephan

Jeg er kok og ejer af Rossoblu, og jeg har været gæstedommere på Top Chef og Hell's Kitchen.
Oversat automatisk
Kok i Los Angeles
Leveres i din bolig
1.584 kr DKK Fra 1.584 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Sjælfuldt italiensk måltid

1.584 kr DKK 1.584 kr DKK per gæst
Nyd en traditionel italiensk middag med håndrullet pasta, friske råvarer fra markedet og fisk og kød af høj kvalitet.
Du kan sende en besked til Steve & Dina for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
27 års erfaring
Jeg ejer og driver i øjeblikket Rossoblu og Superfine Pizza i Los Angeles.
Karrierehøjdepunkt
Min restaurant Sotto blev anerkendt som en af Esquires bedste nye restauranter i USA.
Uddannelse og kurser
Jeg er uddannet fra UC San Diego og Institute of Culinary Education i New York.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Los Angeles. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?