Privat kok Nelson
Fine dining, bæredygtig madlavning, kulinarisk teknik, kreativt køkken.
Oversat automatisk
Kok i New York City
Leveres i din bolig
Moderne italiensk
1.404 kr DKK 1.404 kr DKK per gæst
Nyd en moderne italiensk oplevelse med et valg mellem en forret og en hovedret med retter som polyp og bolognese di mare. Hovedretten og desserten er inkluderet og tilbyder specialiteter som New York Strip og klassisk Tiramisu.
Latinamerika
1.404 kr DKK 1.404 kr DKK per gæst
Arepas de Maiz: Majsfrityr, kort ribben, chimichurri, koriandercreme
Fransk menu
1.595 kr DKK 1.595 kr DKK per gæst
Forkæl dig selv med en raffineret fransk menu med et udvalg af klassiske forretter som f.eks. isbergssalat eller steak tartare. Til første ret kan du vælge mellem agnolotti med oksehale, cavatelli med blæksprutteblæk eller blæksprutte med sprød ris. Hovedretten er andebryst, filet mignon eller venetianske rejer med polenta. Afslut med en delikat dessert med soufflé eller crème brûlée.
Du kan sende en besked til Nelson for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
10 års erfaring
Over 10 år i Michelin-køkkener; uddannet hos Keller og Barber.
Karrierehøjdepunkt
Arbejdede under Thomas Keller og Dan Barber i Michelin-køkkener.
Uddannelse og kurser
Studerede kulinarisk kunst på college; uddannet i fine dining-køkkener.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i New York City, Newark, Jersey City og Elizabeth. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
1.404 kr DKK Fra 1.404 kr DKK per gæst
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?




