Græske retter tilberedt af Yorgios

Autentisk græsk mad: Opskrifter inspireret af Grækenland, alt hjemmelavet. Kvalitetsingredienser: friske, rå og sæsonbestemte produkter Fleksibilitet: Menuer til alle dine øjeblikke
Oversat automatisk
Kok i Arrondissement du Raincy
Leveres i din bolig

Daglig ret

150 kr DKK 150 kr DKK per gæst
Mindst 1.494 kr DKK for at booke
En skål klar til at nyde med middelhavssmag med et protein (kylling, oksekød eller vegetarisk) efter eget valg, ristede grøntsager og korn. Eksempel: Kylling i Giouvetsi-stil og citronsauce, kikærter som snack, stegte østerssvampe

Menu med forret og hovedret

217 kr DKK 217 kr DKK per gæst
Mindst 2.166 kr DKK for at booke
Inkluderer en forret efter eget valg og en hovedret Menueksempel: INDGANGE Tiropita Soltørrede tomater og feta med en lille forårssalat, olivenolie og citron RETTER Aubergine i moussaka-stil, lille salat

Forret Hovedret Dessertmenu

292 kr DKK 292 kr DKK per gæst
Mindst 2.913 kr DKK for at booke
Menuen skal bestå af en forret, en hovedret og en dessert – eksempel på retter INDGANGE Tiropita Soltørrede tomater og feta med en lille forårssalat, olivenolie og citron Hovedsalat, østerschampignoner, tahini- og citronsauce RETTER Aubergine i moussaka-stil, lille salat Kylling i Giouvetsi-stil med citronsauce, kikærter, stegte østerssvampe DESSERT Feta cheesecake, abrikosmarmelade og lavendel Græsk krydderi-crumble, sæsonens frugter og græsk yoghurt
Du kan sende en besked til Alexandre for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
6 års erfaring
Jeg har været cateringvirksomhed i 6 år på egen hånd og siden april hos Grande Epicerie de Paris
Karrierehøjdepunkt
Udmærkelse i udsendelsen Très Très Bon 3T Télérama L'obs og Elle cuisine
Uddannelse og kurser
Bep køkken CAP konditori CAP chocolatier Sup de Co Toulouse
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne og Arrondissement de Saint-Denis. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 30 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Alexandre er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
150 kr DKK Fra 150 kr DKK per gæst
Mindst 1.494 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Græske retter tilberedt af Yorgios

Autentisk græsk mad: Opskrifter inspireret af Grækenland, alt hjemmelavet. Kvalitetsingredienser: friske, rå og sæsonbestemte produkter Fleksibilitet: Menuer til alle dine øjeblikke
Oversat automatisk
Kok i Arrondissement du Raincy
Leveres i din bolig
150 kr DKK Fra 150 kr DKK per gæst
Mindst 1.494 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Daglig ret

150 kr DKK 150 kr DKK per gæst
Mindst 1.494 kr DKK for at booke
En skål klar til at nyde med middelhavssmag med et protein (kylling, oksekød eller vegetarisk) efter eget valg, ristede grøntsager og korn. Eksempel: Kylling i Giouvetsi-stil og citronsauce, kikærter som snack, stegte østerssvampe

Menu med forret og hovedret

217 kr DKK 217 kr DKK per gæst
Mindst 2.166 kr DKK for at booke
Inkluderer en forret efter eget valg og en hovedret Menueksempel: INDGANGE Tiropita Soltørrede tomater og feta med en lille forårssalat, olivenolie og citron RETTER Aubergine i moussaka-stil, lille salat

Forret Hovedret Dessertmenu

292 kr DKK 292 kr DKK per gæst
Mindst 2.913 kr DKK for at booke
Menuen skal bestå af en forret, en hovedret og en dessert – eksempel på retter INDGANGE Tiropita Soltørrede tomater og feta med en lille forårssalat, olivenolie og citron Hovedsalat, østerschampignoner, tahini- og citronsauce RETTER Aubergine i moussaka-stil, lille salat Kylling i Giouvetsi-stil med citronsauce, kikærter, stegte østerssvampe DESSERT Feta cheesecake, abrikosmarmelade og lavendel Græsk krydderi-crumble, sæsonens frugter og græsk yoghurt
Du kan sende en besked til Alexandre for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
6 års erfaring
Jeg har været cateringvirksomhed i 6 år på egen hånd og siden april hos Grande Epicerie de Paris
Karrierehøjdepunkt
Udmærkelse i udsendelsen Très Très Bon 3T Télérama L'obs og Elle cuisine
Uddannelse og kurser
Bep køkken CAP konditori CAP chocolatier Sup de Co Toulouse
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne og Arrondissement de Saint-Denis. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 30 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Alexandre er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?