Privat kok Eduardo

Mexicansk mad, fusionsretter og kreative kulinariske oplevelser med passion.
Oversat automatisk
Kok i Long Beach
Leveres i din bolig

Kystnær luksus

1.619 kr DKK 1.619 kr DKK per gæst
Denne menu er inspireret af de raffinerede smagsvarianter fra Californiens kyst og blander elegante fisk og skaldyr og langsomt brasede klassikere med ren, moderne anretning. Alle retter er lavet med lokale råvarer og sæsonbestemte produkter, og de er friske, dybdegivende og afbalancerede. Højdepunktet i oplevelsen er en signaturduo med mørt, braseret kortrib og perfekt brændte kammuslinger over en silkeagtig blomkålspuré, afsluttet med rig jus og glaserede grøntsager.

Frisk og elegant

1.619 kr DKK 1.619 kr DKK per gæst
Denne menu er bygget op omkring friske teksturer, lyse farver og blide, udtryksfulde smagsnuancer. En sprød salat af blandede grøntsager, æbler, pekannødder og blåskimmelost sætter tonen med sødme og sprødhed, klædt i en lys hvid balsamico- og jordbærvinaigrette. Forretten er baseret på dagens fangst, der er let svitset med citrus og hviler over en varm risotto med vilde svampe og parmesan. Aftenen slutter med en let panna cotta med vanilje, der accentueres af bærcreme.

Asien uden grænser

1.619 kr DKK 1.619 kr DKK per gæst
Oplev en blanding af asiatiske smagsvarianter med teriyaki-kyllingesalat, traditionel japansk misosuppe og New York-steak med nudler i thai-stil. Fuldend dit måltid med et udvalg af desserter, herunder ostekagebidder, grøn te mynte brownies og thailandsk kokos tapioca.
Du kan sende en besked til Eduardo for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Mere end 10 års erfaring på de bedste hoteller, herunder Ritz-Carlton og Michelin-stjernede steder,
Karrierehøjdepunkt
Åbnede Cholos BKK, et populært mexicansk sted i Bangkoks pulserende madscene.
Uddannelse og kurser
Lærte at lave mad i forskellige køkkener rundt om i verden og beherskede kulinariske stilarter.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Long Beach, Anaheim, Santa Ana og Irvine. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
1.619 kr DKK Fra 1.619 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Privat kok Eduardo

Mexicansk mad, fusionsretter og kreative kulinariske oplevelser med passion.
Oversat automatisk
Kok i Long Beach
Leveres i din bolig
1.619 kr DKK Fra 1.619 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kystnær luksus

1.619 kr DKK 1.619 kr DKK per gæst
Denne menu er inspireret af de raffinerede smagsvarianter fra Californiens kyst og blander elegante fisk og skaldyr og langsomt brasede klassikere med ren, moderne anretning. Alle retter er lavet med lokale råvarer og sæsonbestemte produkter, og de er friske, dybdegivende og afbalancerede. Højdepunktet i oplevelsen er en signaturduo med mørt, braseret kortrib og perfekt brændte kammuslinger over en silkeagtig blomkålspuré, afsluttet med rig jus og glaserede grøntsager.

Frisk og elegant

1.619 kr DKK 1.619 kr DKK per gæst
Denne menu er bygget op omkring friske teksturer, lyse farver og blide, udtryksfulde smagsnuancer. En sprød salat af blandede grøntsager, æbler, pekannødder og blåskimmelost sætter tonen med sødme og sprødhed, klædt i en lys hvid balsamico- og jordbærvinaigrette. Forretten er baseret på dagens fangst, der er let svitset med citrus og hviler over en varm risotto med vilde svampe og parmesan. Aftenen slutter med en let panna cotta med vanilje, der accentueres af bærcreme.

Asien uden grænser

1.619 kr DKK 1.619 kr DKK per gæst
Oplev en blanding af asiatiske smagsvarianter med teriyaki-kyllingesalat, traditionel japansk misosuppe og New York-steak med nudler i thai-stil. Fuldend dit måltid med et udvalg af desserter, herunder ostekagebidder, grøn te mynte brownies og thailandsk kokos tapioca.
Du kan sende en besked til Eduardo for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Mere end 10 års erfaring på de bedste hoteller, herunder Ritz-Carlton og Michelin-stjernede steder,
Karrierehøjdepunkt
Åbnede Cholos BKK, et populært mexicansk sted i Bangkoks pulserende madscene.
Uddannelse og kurser
Lærte at lave mad i forskellige køkkener rundt om i verden og beherskede kulinariske stilarter.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Long Beach, Anaheim, Santa Ana og Irvine. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?