Rundt om Middelhavet med Tomi

Jeg laver plantebaserede måltider og fisk- og skaldyrsfester med regionale middelhavssmage.
Oversat automatisk
Kok i Málaga
Leveres i din bolig

Menuen Rustik smag fra himlen

635 kr DKK 635 kr DKK per gæst
Mindst 3.809 kr DKK for at booke
Denne solide, langtidsstegte fest, der er lavet til deling, byder på retter som bagt brie med brandy, honning og ristede hasselnødder serveret med sprødt brød, rosmarin og rustikke chutneys; salat med ristede rødbeder og gedeost; varme boller fyldt med karamelliseret løg og rucola; fyldig oksegryde med rødvin og timian, cremet kartoffelmos, braiseret rødkål og masser af sprødt brød; og varm blomme- og pærecrumble med irsk flødecreme.Det er ren komfort på en tallerken.

Rustik smag fra himlen vegansk menu

635 kr DKK 635 kr DKK per gæst
Mindst 3.809 kr DKK for at booke
Nyd denne solide veganske fest, der er lavet til deling, og som indeholder retter som helstagt blomkål med dukkah og røget olivenolie; ristet rødbedesalat med appelsin, valnødder og ahornsirup; små butterdejsboller med sød kartoffel og spinat, krydrede vinterchutneys; langtidsstegt svampe- og kastanjegryde med cremet olivenoliemos; braiseret rødkål; sprødt brød; og varm blomme- og pærecrumble med vegansk irsk flødecreme.Det er et rigt, varmt og sjælfuldt måltid.

Rejse på Middelhavet

897 kr DKK 897 kr DKK per gæst
Mindst 5.378 kr DKK for at booke
En syvretters rejse rundt om Middelhavet. Spaniens grønne gazpacho, Italiens Amalfi-havabborretatar med sprød grøn æble, Grækenlands piskede feta med ristede druer, Libanons lammekofta med mynteyoghurt og granatæblemelasse, Tunesiens harissablomkål med tahini og krydderurter, Spaniens galiciske mørbrad og Frankrigs pistacie- og hvid chokolademeringue – en fest af farve, varme og solskin.

Vegansk rejse i Middelhavet

897 kr DKK 897 kr DKK per gæst
Mindst 5.378 kr DKK for at booke
En plantebaseret rejse rundt om Middelhavet i syv retter. Spaniens grønne gazpacho med pistaciebrødsmule, Italiens ristede rødbede og fennikelcarpaccio, Grækenlands piskede tofu "feta" med ristede druer og pistacienødder, Libanons linser og aubergine kofta, Tunesiens harissa blomkål, Spaniens galiciske asparges og svampepinde med chimichurri og Frankrigs pistacie- og kokosmarengs – levende, sjælfuld og fuld af solskin.

Vinparring fra Middelhavet

1.345 kr DKK 1.345 kr DKK per gæst
Mindst 8.067 kr DKK for at booke
Denne 7-retters rejse gennem Middelhavet er perfekt parret med vine. Den omfatter varer som Spaniens grønne gazpacho og en sprød verdejo; Italiens Amalfi havabbor tartar med pinot grigio, Grækenlands piskede feta med sauvignon blanc, Libanons lamme kofta med syrah, Tunesiens harissa blomkål med provencalsk rosé, Spaniens galiciske filet bøf med Rioja Crianza og Frankrigs pistacie og hvid chokolade meringue med en mousserende Moscato d'Asti. Denne menu er let, blomstret og munter.
Du kan sende en besked til Tomasz for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Jeg har været chefkok og produceret fester på Wemmys Castle flere gange om året.
Karrierehøjdepunkt
Jeg arbejdede for de mest bemærkelsesværdige spillesteder i Skotland
Uddannelse og kurser
Jeg har opnået Skotlands kulinariske kvalifikation SVQ niveau 3.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Málaga, Benalmádena, Marbella og Torremolinos. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Tomasz er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
635 kr DKK Fra 635 kr DKK per gæst
Mindst 3.809 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Rundt om Middelhavet med Tomi

Jeg laver plantebaserede måltider og fisk- og skaldyrsfester med regionale middelhavssmage.
Oversat automatisk
Kok i Málaga
Leveres i din bolig
635 kr DKK Fra 635 kr DKK per gæst
Mindst 3.809 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Menuen Rustik smag fra himlen

635 kr DKK 635 kr DKK per gæst
Mindst 3.809 kr DKK for at booke
Denne solide, langtidsstegte fest, der er lavet til deling, byder på retter som bagt brie med brandy, honning og ristede hasselnødder serveret med sprødt brød, rosmarin og rustikke chutneys; salat med ristede rødbeder og gedeost; varme boller fyldt med karamelliseret løg og rucola; fyldig oksegryde med rødvin og timian, cremet kartoffelmos, braiseret rødkål og masser af sprødt brød; og varm blomme- og pærecrumble med irsk flødecreme.Det er ren komfort på en tallerken.

Rustik smag fra himlen vegansk menu

635 kr DKK 635 kr DKK per gæst
Mindst 3.809 kr DKK for at booke
Nyd denne solide veganske fest, der er lavet til deling, og som indeholder retter som helstagt blomkål med dukkah og røget olivenolie; ristet rødbedesalat med appelsin, valnødder og ahornsirup; små butterdejsboller med sød kartoffel og spinat, krydrede vinterchutneys; langtidsstegt svampe- og kastanjegryde med cremet olivenoliemos; braiseret rødkål; sprødt brød; og varm blomme- og pærecrumble med vegansk irsk flødecreme.Det er et rigt, varmt og sjælfuldt måltid.

Rejse på Middelhavet

897 kr DKK 897 kr DKK per gæst
Mindst 5.378 kr DKK for at booke
En syvretters rejse rundt om Middelhavet. Spaniens grønne gazpacho, Italiens Amalfi-havabborretatar med sprød grøn æble, Grækenlands piskede feta med ristede druer, Libanons lammekofta med mynteyoghurt og granatæblemelasse, Tunesiens harissablomkål med tahini og krydderurter, Spaniens galiciske mørbrad og Frankrigs pistacie- og hvid chokolademeringue – en fest af farve, varme og solskin.

Vegansk rejse i Middelhavet

897 kr DKK 897 kr DKK per gæst
Mindst 5.378 kr DKK for at booke
En plantebaseret rejse rundt om Middelhavet i syv retter. Spaniens grønne gazpacho med pistaciebrødsmule, Italiens ristede rødbede og fennikelcarpaccio, Grækenlands piskede tofu "feta" med ristede druer og pistacienødder, Libanons linser og aubergine kofta, Tunesiens harissa blomkål, Spaniens galiciske asparges og svampepinde med chimichurri og Frankrigs pistacie- og kokosmarengs – levende, sjælfuld og fuld af solskin.

Vinparring fra Middelhavet

1.345 kr DKK 1.345 kr DKK per gæst
Mindst 8.067 kr DKK for at booke
Denne 7-retters rejse gennem Middelhavet er perfekt parret med vine. Den omfatter varer som Spaniens grønne gazpacho og en sprød verdejo; Italiens Amalfi havabbor tartar med pinot grigio, Grækenlands piskede feta med sauvignon blanc, Libanons lamme kofta med syrah, Tunesiens harissa blomkål med provencalsk rosé, Spaniens galiciske filet bøf med Rioja Crianza og Frankrigs pistacie og hvid chokolade meringue med en mousserende Moscato d'Asti. Denne menu er let, blomstret og munter.
Du kan sende en besked til Tomasz for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Jeg har været chefkok og produceret fester på Wemmys Castle flere gange om året.
Karrierehøjdepunkt
Jeg arbejdede for de mest bemærkelsesværdige spillesteder i Skotland
Uddannelse og kurser
Jeg har opnået Skotlands kulinariske kvalifikation SVQ niveau 3.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Málaga, Benalmádena, Marbella og Torremolinos. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Tomasz er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?