Sæsonmenu: Vinterens signatur, kokken Neraudeau

Valentin Neraudeau, forfatter til "Fra familiens køkkenhave til ekstraordinære borde", har arbejdet sammen med Michel Guérard. Sæsonbestemte kulinariske kreationer, der kan tilpasses efter din smag og allergier.
Oversat automatisk
Kok i Arrondissement of Senlis
Leveres i din bolig

Vinterens signaturmenu

2.092 kr DKK 2.092 kr DKK per gæst
Mindst 41.826 kr DKK for at booke
forretter – hovedret – dessert Fingerfood – 5 stk. Indgang Æg fra økologisk landbrug, kogt blødkogt, cremet pastinak med trøffel, lagret Comté-ost og sprødt brød Fjerkræemulsion, ristet hasselnøddeolie Fad Ristet kapun fra gården med kastanjer Glaserede rodgrøntsager Jus reduceret til vin jaune, fin rutabagapuré Dessert Chokolade- og pralinevariation Cremet Grand Cru-chokolade, sprød mandelpraline, tonkabønneis, fin kakaotuile

Vinterprestige-menu

2.540 kr DKK 2.540 kr DKK per gæst
Mindst 50.788 kr DKK for at booke
6 forretter 2 hovedretter dessert Fingerfood – 6 stk. Indgang – Jeg Jorden Økologisk æggeparfait, cremet pastinak og sort trøffel, lagret Comté-ost, kyllingemulsion med hø, sprødt brød Indgang – II Kødret Kalvefilet fra Corrèze i en skorpe af valnødder og trøfler. Kraftig kaffesauce Knoldselleripuré, pastinak glaseret med skovhonning Chokolade- og hindbærdessert Grand Cru-chokoladekugle og hindbærhjerte Kakaocrumble, syrlig hindbærsorbet Varm chokoladesauce serveret ved bordet
Du kan sende en besked til Guillaume Jamel for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
28 års erfaring
Valentin Nereaudau: privat kok og kulinarisk konsulent
Karrierehøjdepunkt
Valentin Neraudeau: Deltagelse i sæson 4 af top chef
Uddannelse og kurser
Valentin Neraudeau: medlem af det franske kulinariske akademi
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise og Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Guillaume Jamel er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
2.092 kr DKK Fra 2.092 kr DKK per gæst
Mindst 41.826 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Sæsonmenu: Vinterens signatur, kokken Neraudeau

Valentin Neraudeau, forfatter til "Fra familiens køkkenhave til ekstraordinære borde", har arbejdet sammen med Michel Guérard. Sæsonbestemte kulinariske kreationer, der kan tilpasses efter din smag og allergier.
Oversat automatisk
Kok i Arrondissement of Senlis
Leveres i din bolig
2.092 kr DKK Fra 2.092 kr DKK per gæst
Mindst 41.826 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Vinterens signaturmenu

2.092 kr DKK 2.092 kr DKK per gæst
Mindst 41.826 kr DKK for at booke
forretter – hovedret – dessert Fingerfood – 5 stk. Indgang Æg fra økologisk landbrug, kogt blødkogt, cremet pastinak med trøffel, lagret Comté-ost og sprødt brød Fjerkræemulsion, ristet hasselnøddeolie Fad Ristet kapun fra gården med kastanjer Glaserede rodgrøntsager Jus reduceret til vin jaune, fin rutabagapuré Dessert Chokolade- og pralinevariation Cremet Grand Cru-chokolade, sprød mandelpraline, tonkabønneis, fin kakaotuile

Vinterprestige-menu

2.540 kr DKK 2.540 kr DKK per gæst
Mindst 50.788 kr DKK for at booke
6 forretter 2 hovedretter dessert Fingerfood – 6 stk. Indgang – Jeg Jorden Økologisk æggeparfait, cremet pastinak og sort trøffel, lagret Comté-ost, kyllingemulsion med hø, sprødt brød Indgang – II Kødret Kalvefilet fra Corrèze i en skorpe af valnødder og trøfler. Kraftig kaffesauce Knoldselleripuré, pastinak glaseret med skovhonning Chokolade- og hindbærdessert Grand Cru-chokoladekugle og hindbærhjerte Kakaocrumble, syrlig hindbærsorbet Varm chokoladesauce serveret ved bordet
Du kan sende en besked til Guillaume Jamel for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
28 års erfaring
Valentin Nereaudau: privat kok og kulinarisk konsulent
Karrierehøjdepunkt
Valentin Neraudeau: Deltagelse i sæson 4 af top chef
Uddannelse og kurser
Valentin Neraudeau: medlem af det franske kulinariske akademi
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Arrondissement of Senlis, Arrondissement de Rambouillet, Arrondissement de Pontoise og Arrondissement de Mantes-la-Jolie. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Guillaume Jamel er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?