Privat kok Astrid

velvære, mad design, madlavning, kreativitet, gastronomi
Oversat automatisk
Kok i Torre del Mar
Leveres i din bolig

Fantastisk brunch

225 kr DKK 225 kr DKK per gæst
Nyd en fantastisk brunch med sæsonbestemt frugt, et komplet udvalg af passion eggs, fransk omelet og eggs Benedict. Også surdejsbrød med nødder, kaffe og te og lækre desserter som rød frugt crumble, chia budding med hjemmelavet syltetøj og papaya og karry hummus, alt inkluderet.

Klassisk flow

299 kr DKK 299 kr DKK per gæst
Nyd en klassisk menu med genovesesalat som forret, caprese-aubergine som hovedret, middelhavsbrasme og panna cotta som dessert. En komplet oplevelse med alle de retter, der er inkluderet for at glæde din gane.

God fornøjelse med fester

337 kr DKK 337 kr DKK per gæst
Mindst 403 kr DKK for at booke
1 – valgmulighed: Kalkun efter smag eller signaturopskrift 2- Pato delux 3- fyldt mørbrad

Vegui Love

374 kr DKK 374 kr DKK per gæst
Nyd en komplet plantebaseret oplevelse med Vegui Love: Asiatisk hummus som forret, ris med svampe og persille som forret, grøn kikærtekarry som hovedret og en lækker kokos- og avocado-råkage til dessert.Alt inkluderet for et afbalanceret og velsmagende måltid.

Delia de Mar

449 kr DKK 449 kr DKK per gæst
Oplev "A New Paradigm" med et unikt udvalg: Vælg en forret, nyd en forret, en hovedret og en dessert, der alle er omhyggeligt tilberedt for at tilbyde en komplet og smagfuld kulinarisk oplevelse.

Nyt paradigme

747 kr DKK 747 kr DKK per gæst
Nyd et nyt gastronomisk paradigme med en komplet oplevelse: Gillardeau-østers med yuzu-perler og gin-tonic-skum, skarlagenrød rejecarpaccio med sherryvinaigrette og møre spirer, bagt pighvar med champagne-beurre blanc og ørredrogn, og som afslutning passionsfrugtcreme med kokosnøddecrumble og spiseligt guldpulver.
Du kan sende en besked til Astrid for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Jeg har arbejdet på Laroc Estepona, Bo Banus, Hotel Higuerón, Gran Hotel Miramar, La Cabane.
Karrierehøjdepunkt
Jeg designer gastronomiske oplevelser for wellness-mærker og -arrangementer.
Uddannelse og kurser
Jeg vandt et halvt stipendium til Cordón Blue i Madrid, men min oplevelse er baseret på min rejse...
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Málaga, Torre del Mar, Vélez-Málaga og Sierra de las Nieves. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Astrid er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
225 kr DKK Fra 225 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Privat kok Astrid

velvære, mad design, madlavning, kreativitet, gastronomi
Oversat automatisk
Kok i Torre del Mar
Leveres i din bolig
225 kr DKK Fra 225 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Fantastisk brunch

225 kr DKK 225 kr DKK per gæst
Nyd en fantastisk brunch med sæsonbestemt frugt, et komplet udvalg af passion eggs, fransk omelet og eggs Benedict. Også surdejsbrød med nødder, kaffe og te og lækre desserter som rød frugt crumble, chia budding med hjemmelavet syltetøj og papaya og karry hummus, alt inkluderet.

Klassisk flow

299 kr DKK 299 kr DKK per gæst
Nyd en klassisk menu med genovesesalat som forret, caprese-aubergine som hovedret, middelhavsbrasme og panna cotta som dessert. En komplet oplevelse med alle de retter, der er inkluderet for at glæde din gane.

God fornøjelse med fester

337 kr DKK 337 kr DKK per gæst
Mindst 403 kr DKK for at booke
1 – valgmulighed: Kalkun efter smag eller signaturopskrift 2- Pato delux 3- fyldt mørbrad

Vegui Love

374 kr DKK 374 kr DKK per gæst
Nyd en komplet plantebaseret oplevelse med Vegui Love: Asiatisk hummus som forret, ris med svampe og persille som forret, grøn kikærtekarry som hovedret og en lækker kokos- og avocado-råkage til dessert.Alt inkluderet for et afbalanceret og velsmagende måltid.

Delia de Mar

449 kr DKK 449 kr DKK per gæst
Oplev "A New Paradigm" med et unikt udvalg: Vælg en forret, nyd en forret, en hovedret og en dessert, der alle er omhyggeligt tilberedt for at tilbyde en komplet og smagfuld kulinarisk oplevelse.

Nyt paradigme

747 kr DKK 747 kr DKK per gæst
Nyd et nyt gastronomisk paradigme med en komplet oplevelse: Gillardeau-østers med yuzu-perler og gin-tonic-skum, skarlagenrød rejecarpaccio med sherryvinaigrette og møre spirer, bagt pighvar med champagne-beurre blanc og ørredrogn, og som afslutning passionsfrugtcreme med kokosnøddecrumble og spiseligt guldpulver.
Du kan sende en besked til Astrid for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Jeg har arbejdet på Laroc Estepona, Bo Banus, Hotel Higuerón, Gran Hotel Miramar, La Cabane.
Karrierehøjdepunkt
Jeg designer gastronomiske oplevelser for wellness-mærker og -arrangementer.
Uddannelse og kurser
Jeg vandt et halvt stipendium til Cordón Blue i Madrid, men min oplevelse er baseret på min rejse...
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Málaga, Torre del Mar, Vélez-Málaga og Sierra de las Nieves. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Astrid er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?