Friske råvarer fra gården, krydret italiensk kok
Jeg har erfaring med mange forskellige retter og bruger altid friske californiske råvarer, når det er muligt. Så du kan få det måltid, du eller dine kunder ønsker, med de bedst mulige ingredienser.
Oversat automatisk
Kok i Atascadero
Leveres i din bolig
Gourmet økologiske kalkunburgere
231 kr DKK 231 kr DKK per gæst
Økologiske kalkunburgere på gourmetbriocheboller. Toppet med ost og lokale grøntsager efter eget valg. Hjemmelavede pommes frites eller citron-rucola-salat passer godt sammen.
Økologisk japansk gourmetramen
257 kr DKK 257 kr DKK per gæst
Økologiske ramen-nudler kogt i natriumfattig kyllingebouillon med frisk grøn løg, ingefær og hvidløg. Toppet med dit valg af protein og blødkogte friske æg fra gården.
Lokal rødvinsspaghetti
289 kr DKK 289 kr DKK per gæst
Økologisk italiensk spaghetti tilberedt i lokal merlot og sauteret med frisk hvidløg, rød peber, lokal olivenolie og italiensk Parmesan Reggiano. Dette er en gammel familieopskrift fra en italiensk kok i første generation, og den er altid populær. Passer godt sammen med hjemmelavet hvidløgsbrød og en salat med citron og rucola.
Komfortforretter
321 kr DKK 321 kr DKK per gæst
Hjemmelavet hvidløgsbrød, ricotta- og parmesanfyldte peberfrugter, rejer indrullet i prosciutto og broccoli stegt i lokal olivenolie.
Økologisk svineschnitzel og citron
321 kr DKK 321 kr DKK per gæst
Økologisk tyndskåret svinekotelet mørnet med en træhammer, derefter paneret og let stegt i lokal olie. Dryp frisk citron på for at få en fantastisk smagskombination. Denne tyske komfortmad passer godt til stegt broccoli, salat med citron og rucola eller stegte hvidløgsagtige kartofler.
Stegt fisk med økologisk citronsmør
385 kr DKK 385 kr DKK per gæst
Lokal helleflynder, aborre eller skrubbe tilberedt hel i en gourmetmarinade med citron, smør og hvidløg. Fald ned fra kødbenet. Passer godt til rucolasalat med citron og ristet broccoli.
Du kan sende en besked til Anthony for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
7 års erfaring
Efter at have været souschef i 5 år var jeg chefkok i 2 år på Circle V Ranch.
Karrierehøjdepunkt
Tilberedning af frisk mad til 200 ansatte på Circle V Ranch
Uddannelse og kurser
Har studeret under Michelin-kokke, der gik på Le Cordon Blue i Los Angeles.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i San Miguel, Shandon, San Ardo og Paso Robles. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.
231 kr DKK Fra 231 kr DKK per gæst
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?







