Kok Reinier

"Mad, der taler til sanserne, kultur, der taler til hjertet." Kokken er uddannet i Cuba, derefter i Catalonien og Baskerlandet, og kombinerer lokale traditioner og moderne teknikker: parilla, lav temperatur...
Oversat automatisk
Kok i Bayonne
Leveres i din bolig

Middelhavsmenu

897 kr DKK 
Oplev vores middelhavsmenu, en ægte kulinarisk rejse med sydlige smagsnuancer. Start med en catalansk fuet, efterfulgt af en gylden og smeltende tortilla, før du nyder en autentisk catalansk paella. Afslut på en sød måde med en cremet catalansk creme. En solrig, generøs menu fuld af karakter.

Havmenu

1.121 kr DKK 
Oplev vores Ocean Menu, et gourmetophold med marine smagsvarianter. Start med en skål lakserillettes, fortsæt med duftende muslinger marinière, og nyd derefter en friskgrillet fisk. Afslut med en baskisk flødekage, der er en typisk og hyggelig dessert.
Du kan sende en besked til Reinier for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
20 års erfaring fra Havana til Biarritz, kok på den baskiske kyst.
Karrierehøjdepunkt
En unik signatur, der blander kreativitet, stringens og kulinarisk nysgerrighed.
Uddannelse og kurser
Uddannet i Cuba, Catalonien og Baskerlandet, tradition og moderne teknikker.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Bayonne, Anglet, Biarritz og Saint-Jean-de-Luz. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Reinier er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
897 kr DKK 
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Kok Reinier

"Mad, der taler til sanserne, kultur, der taler til hjertet." Kokken er uddannet i Cuba, derefter i Catalonien og Baskerlandet, og kombinerer lokale traditioner og moderne teknikker: parilla, lav temperatur...
Oversat automatisk
Kok i Bayonne
Leveres i din bolig
897 kr DKK 
Gratis annullering

Middelhavsmenu

897 kr DKK 
Oplev vores middelhavsmenu, en ægte kulinarisk rejse med sydlige smagsnuancer. Start med en catalansk fuet, efterfulgt af en gylden og smeltende tortilla, før du nyder en autentisk catalansk paella. Afslut på en sød måde med en cremet catalansk creme. En solrig, generøs menu fuld af karakter.

Havmenu

1.121 kr DKK 
Oplev vores Ocean Menu, et gourmetophold med marine smagsvarianter. Start med en skål lakserillettes, fortsæt med duftende muslinger marinière, og nyd derefter en friskgrillet fisk. Afslut med en baskisk flødekage, der er en typisk og hyggelig dessert.
Du kan sende en besked til Reinier for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
20 års erfaring fra Havana til Biarritz, kok på den baskiske kyst.
Karrierehøjdepunkt
En unik signatur, der blander kreativitet, stringens og kulinarisk nysgerrighed.
Uddannelse og kurser
Uddannet i Cuba, Catalonien og Baskerlandet, tradition og moderne teknikker.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Bayonne, Anglet, Biarritz og Saint-Jean-de-Luz. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Reinier er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?