Stjernekokken Keith Rhodes præsenterer

Kokken Keith Rhodes er nomineret til James Beard to gange. En prisvindende kok og kulinarisk håndværker, der er kendt fra Top Chef 9. Kokken skaber uforglemmelige madoplevelser, der fejrer smagen af Carolina-kysten.
Oversat automatisk
Kok i Wilmington
Leveres i din bolig

Gullah Gee cee-oplevelsen

635 kr DKK 635 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
Middag med fisk og skaldyr tilberedt af kokken og inspireret af Gullah Gheechees kysttraditioner med klassiske retter, krabberis, okragryderet, smothered shrimp og meget mere. En velsmagende historie om madmigration og regional kultur.

Kokkens vegetariske 4-retters menu

635 kr DKK 635 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
Nyd en vegetarisk flerretters smagsmenu tilberedt af kokken med sæsonbestemte håndplukkede lokale grøntsager. Store smagsoplevelser, omhyggeligt tilberedte retter. Vi kan også imødekomme alle kostønsker. Vegansk, glutenfri osv. Du har aldrig smagt grøntsager som disse ... du vil ikke savne kødet.

6 retters smagsprøver på gademad

667 kr DKK 667 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
James Beard nominerede kokken Rhodes håndlavede asiatiske smagsmenu med forskellige smagsvarianter, der helt sikkert vil begejstre ganen. 1. Sommerruller med citrongræs og svinekød 2. Krabkekage.3. Rå laks, 4. Brød med svinebug. 5. Hoisin BBQ-ribs 6. Churro-krydrede stegte plantains med kokosdip

Lokale østersaften

794 kr DKK 794 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
Lokalt fremskaffede boutiqueøsters. Kokken er udvalgt. Forberedelserne omfatter rå østers på 1/2 skal med migoneete-smør og min særlige varme sauce. Vi vil også have min personlige favorit "Dirty South Oysters": 1/2 skal østers stablet med grønkål, pimentoost og sprød bacon. Vi vil også nyde Oyster-sliders. Smagsvarianter fra Low Country og guidede smagsnoter. En ægte lokal madoplevelse.

Mad fra det sydlige USA

858 kr DKK 858 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
En afslappet kystfisk og skaldyrsret med rejer, muslinger, sukkermajs, røde kartofler og røget pølse. Fungerer godt til gruppemåltider, livlig samtale og ubesværet nydelse. Smør, cocktail og stærke saucer medfølger. Vi kan tilføje ben fra snekrabber, blå krabber og hummer mod et ekstra gebyr.

Klassisk steakmiddag 2026

953 kr DKK 953 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
Kun det bedste oksekød til denne steakoplevelse. Start med Wilders Wagyu-sliders, en salat af lokale salatblade, roastet prime filet mignon, saltkorstkartoffel med trøffelsmør. Serveres med Burre Rouge-sauce. Tilføj krabbekage, hummerhale eller jumborejer mod et tillægsgebyr. Velbekomme!
Du kan sende en besked til Keith for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
25 års erfaring
Kokken Keith Rhodes, kok og ejer af restauranten Catch, Tacklebox Kitchen og VOYCE Bistro
Karrierehøjdepunkt
Omdtalt på Food Network, 2x James Beard-finalist. Deltog i sæson 9 af Top Chef.
Uddannelse og kurser
CFCC og selvlært. Han finpudser sine færdigheder gennem fine spisesteder og erfaring
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Wilmington og Myrtle Beach. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig: Wilmington, North Carolina, 28401, USA

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
1.001 kr DKK Fra 1.001 kr DKK per gæst, tidligere 1.111 kr DKK
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Stjernekokken Keith Rhodes præsenterer

Kokken Keith Rhodes er nomineret til James Beard to gange. En prisvindende kok og kulinarisk håndværker, der er kendt fra Top Chef 9. Kokken skaber uforglemmelige madoplevelser, der fejrer smagen af Carolina-kysten.
Oversat automatisk
Kok i Wilmington
Leveres i din bolig
1.001 kr DKK Fra 1.001 kr DKK per gæst, tidligere 1.111 kr DKK
Gratis annullering

Gullah Gee cee-oplevelsen

635 kr DKK 635 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
Middag med fisk og skaldyr tilberedt af kokken og inspireret af Gullah Gheechees kysttraditioner med klassiske retter, krabberis, okragryderet, smothered shrimp og meget mere. En velsmagende historie om madmigration og regional kultur.

Kokkens vegetariske 4-retters menu

635 kr DKK 635 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
Nyd en vegetarisk flerretters smagsmenu tilberedt af kokken med sæsonbestemte håndplukkede lokale grøntsager. Store smagsoplevelser, omhyggeligt tilberedte retter. Vi kan også imødekomme alle kostønsker. Vegansk, glutenfri osv. Du har aldrig smagt grøntsager som disse ... du vil ikke savne kødet.

6 retters smagsprøver på gademad

667 kr DKK 667 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
James Beard nominerede kokken Rhodes håndlavede asiatiske smagsmenu med forskellige smagsvarianter, der helt sikkert vil begejstre ganen. 1. Sommerruller med citrongræs og svinekød 2. Krabkekage.3. Rå laks, 4. Brød med svinebug. 5. Hoisin BBQ-ribs 6. Churro-krydrede stegte plantains med kokosdip

Lokale østersaften

794 kr DKK 794 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
Lokalt fremskaffede boutiqueøsters. Kokken er udvalgt. Forberedelserne omfatter rå østers på 1/2 skal med migoneete-smør og min særlige varme sauce. Vi vil også have min personlige favorit "Dirty South Oysters": 1/2 skal østers stablet med grønkål, pimentoost og sprød bacon. Vi vil også nyde Oyster-sliders. Smagsvarianter fra Low Country og guidede smagsnoter. En ægte lokal madoplevelse.

Mad fra det sydlige USA

858 kr DKK 858 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
En afslappet kystfisk og skaldyrsret med rejer, muslinger, sukkermajs, røde kartofler og røget pølse. Fungerer godt til gruppemåltider, livlig samtale og ubesværet nydelse. Smør, cocktail og stærke saucer medfølger. Vi kan tilføje ben fra snekrabber, blå krabber og hummer mod et ekstra gebyr.

Klassisk steakmiddag 2026

953 kr DKK 953 kr DKK per gæst
Mindst 4.762 kr DKK for at booke
Kun det bedste oksekød til denne steakoplevelse. Start med Wilders Wagyu-sliders, en salat af lokale salatblade, roastet prime filet mignon, saltkorstkartoffel med trøffelsmør. Serveres med Burre Rouge-sauce. Tilføj krabbekage, hummerhale eller jumborejer mod et tillægsgebyr. Velbekomme!
Du kan sende en besked til Keith for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
25 års erfaring
Kokken Keith Rhodes, kok og ejer af restauranten Catch, Tacklebox Kitchen og VOYCE Bistro
Karrierehøjdepunkt
Omdtalt på Food Network, 2x James Beard-finalist. Deltog i sæson 9 af Top Chef.
Uddannelse og kurser
CFCC og selvlært. Han finpudser sine færdigheder gennem fine spisesteder og erfaring
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Wilmington og Myrtle Beach. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig: Wilmington, North Carolina, 28401, USA

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?