Haute cuisine af Jairo
Jeg har modtaget Sol Repsol-prisen, og jeg har arbejdet på en restaurant med Michelin-stjerner.
Oversat automatisk
Kok i Madrid
Leveres i din bolig
Canalla-menu
486 kr DKK per gæst
Start med en appetitvækker, og fortsæt med en forret, en hovedret og en dessert. De fire retter kombinerer teknik og kreativitet med udvalgte produkter, der giver intensitet og friskhed til forslaget.
Traditionel spansk menu
598 kr DKK per gæst
Denne 5-retters session omfatter 2 forretter, en forret, en hovedret og en dessert. Hver ret er en hyldest til landets køkken, tilberedt med moderne teknikker og udvalgte råvarer. Den er ledsaget af vin og drikkevarer.
Nomad-menu
896 kr DKK per gæst
Nyd 6 kuponer, der består af 3 appetitvækkere, en forret, en hovedret og en dessert. Denne mulighed udforsker smagsvarianter fra forskellige kulturer med banebrydende teknikker og sæsonbetonede produkter. Den er parret med vine og drikkevarer, der forbedrer hver ret.
Du kan sende en besked til Jairo for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
13 års erfaring
Jeg har arbejdet i prestigefyldte køkkener, såsom Dstage og Luke, og har stået for kulinariske projekter.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har modtaget en Sol Repsol og har deltaget i at opnå en Michelin-stjerne.
Uddannelse og kurser
Jeg studerede på Hotel Escuela de Madrid og tog en kandidatgrad på Basque Culinary Center.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Madrid. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Jairo er vært som privatperson
De er ansvarlige for denne tjeneste.
Ingen tilgængelighed
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?