Kok som på restauranten, men hjemme hos dig
Mine retter er altid udarbejdet og tilberedt på baggrund af råvarer af sæsonen, generelt direkte fra vores landbrugs have lige uden for Rom.
Oversat automatisk
Kok i Rom
Leveres i din bolig
Apericena
225 kr DKK 225 kr DKK per gæst
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Dette forslag omfatter flere snacks tilberedt i henhold til kundeanmodninger.
Det omfatter normalt:
• Sesamkræmmerhus fyldt med pecorinofondue og sæsonbestemte grøntsager
• Vitello tonnato med oksekød og friarielli
• Pappa al pomodoro, blæksprutte og stracciatella
• Cannelloni Le Radiche med 3 tomater
Smagsmagningsmenu
897 kr DKK 897 kr DKK per gæst
Mindst 5.378 kr DKK for at booke
Dette forslag omfatter syv retter, hvoraf:
• 3 amuse-bouche
• 1 forret
• 1 første ret med hjemmelavet ægpasta
• 1 hovedret
• 1 dessert
• Hjemmelavet brød
Menuen kan variere afhængigt af produkternes sæsonbestemte karakter og kan altid aftales med kunden baseret på personlig smag eller overfølsomheder.
Du kan sende en besked til Paolo for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
9 års erfaring
Jeg turnerede rundt i Europa som kok for et MotoGP-team i 2023.
Karrierehøjdepunkt
Jeg åbnede min restaurant midt i det romerske landskab.
Uddannelse og kurser
Hoteluddannelse ved I.T. Giacomo Leopardi
Professionel titel hos CIOFS Lazio.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Rom. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Paolo er vært som privatperson
De er ansvarlige for denne tjeneste.
225 kr DKK Fra 225 kr DKK per gæst
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?



