Sæsonbestemte smagsoplevelser fra kokken Reggie

Ejer af Let It Marinate Catering, en fusion i sydstatsstil med et nyt amerikansk twist. Kokken Reginald Massey har sin helt egen stil.
Oversat automatisk
Kok i Atlanta
Leveres i din bolig

Brugerdefinerede menuer

482 kr DKK 482 kr DKK per gæst
Mindst 4.817 kr DKK for at booke
Vi laver ikke bare mad, vi skaber minder ​Jeg laver personlige menuer, der gør dit måltid til en uforglemmelig begivenhed. Jeg tager mig af alle detaljer, fra planlægning, indkøb, madlavning, servering og oprydning. ​Mine tjenester er skræddersyet til dig og tager højde for alle kostbehov og præferencer. Jeg kan lave menuer til kurser, afslappede middage eller kulinariske rejser med tema. Det er mere end en service. Det er et samarbejde. Jeg giver dig tid og glæden ved enestående mad, så du kan nyde hvert øjeblik.
Du kan sende en besked til Reginald for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Executive Chef hos McCormick & Schmick Executive Sous Chef på Seasons 52
Uddannelse og kurser
Studerede på Art Insitute of Atlanta for Culinary Arts
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Atlanta. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.
482 kr DKK Fra 482 kr DKK per gæst
Mindst 4.817 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Sæsonbestemte smagsoplevelser fra kokken Reggie

Ejer af Let It Marinate Catering, en fusion i sydstatsstil med et nyt amerikansk twist. Kokken Reginald Massey har sin helt egen stil.
Oversat automatisk
Kok i Atlanta
Leveres i din bolig
482 kr DKK Fra 482 kr DKK per gæst
Mindst 4.817 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Brugerdefinerede menuer

482 kr DKK 482 kr DKK per gæst
Mindst 4.817 kr DKK for at booke
Vi laver ikke bare mad, vi skaber minder ​Jeg laver personlige menuer, der gør dit måltid til en uforglemmelig begivenhed. Jeg tager mig af alle detaljer, fra planlægning, indkøb, madlavning, servering og oprydning. ​Mine tjenester er skræddersyet til dig og tager højde for alle kostbehov og præferencer. Jeg kan lave menuer til kurser, afslappede middage eller kulinariske rejser med tema. Det er mere end en service. Det er et samarbejde. Jeg giver dig tid og glæden ved enestående mad, så du kan nyde hvert øjeblik.
Du kan sende en besked til Reginald for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Executive Chef hos McCormick & Schmick Executive Sous Chef på Seasons 52
Uddannelse og kurser
Studerede på Art Insitute of Atlanta for Culinary Arts
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Atlanta. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?