Sæsonbestemt kokkebord med Harry
Jeg er superpassioneret madlavner, og jeg laver altid mad med kærlighed i mine retter, og mit mål er at lave et måltid, du aldrig vil glemme.
Oversat automatisk
Kok i Kissimmee
Leveres i din bolig
Chimi-Mex Bowl
386 kr DKK
En lækker mex-inspireret skål med churrasco-bøf, sauterede vilde svampe, forkullet broccolini, majs og koriander-lime-ris. Toppet med en lækker chimi-sauce og skiver af avocado. Pyntet med friske krydderurter.
Alkoholfri eller alkoholholdig drik inkluderet.
Stegt snapper
514 kr DKK
Stegt rød snapper: en lækker fisk på 1700 gram med misosauce. Tilbehør: cremet sød kartoffelpuré og sauteret babygulerod. Pyntet med friske krydderurter.
Omfatter drikkevarer, ikke-alkoholiske eller alkoholiske
Surf & Turf
707 kr DKK
Buttery Lobster Surf and Turf: en lækker hummerhale krydret til perfektion og med en 140 grams bøf toppet med friske urter. Serveres med cremede trøffelmoskartofler og friske grønne bønner.
Omfatter ikke-alkoholholdige eller alkoholholdige drikkevarer
Du kan sende en besked til Harry for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
5 års erfaring
4 års professionel madlavning; voksede op med forskellige madstilarter og traditioner.
Karrierehøjdepunkt
Madlavning med kærlighed og passion for at skabe uforglemmelige måltider.
Uddannelse og kurser
Uddannet hos FTC; mest kvalificeret gennem arbejde i det virkelige liv og familie.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Kissimmee, Orlando og Davenport. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
386 kr DKK
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?




