Privat kok i Baskerlandet – Sæsonmenu

En passioneret kok, sæsonbestemt, lokal og raffineret mad. Skræddersyet, venlig og elegant oplevelse, direkte til dit hjem for et uforglemmeligt øjeblik omkring bordet.
Oversat automatisk
Kok i Biarritz
Leveres i din bolig

Oplevelsesformel

523 kr DKK 
Mindst 2.054 kr DKK for at booke
Discovery-formlen omfatter en forret, hovedret og dessert, der er tilberedt af friske, lokale og sæsonbestemte råvarer. Indgangen fremhæver planten, retten tilbyder et fint tilberedt animalsk protein, og desserten fejrer sæsonbestemte lækkerier. Serveringen foregår på stedet i en venlig og pæn atmosfære. En enkel, generøs og smagfuld oplevelse uden at skulle forlade dit hjem.

Signaturformular

673 kr DKK 
Mindst 2.801 kr DKK for at booke
En gastronomisk oplevelse i fire faser: mad, forret, hovedret og dessert, lavet af lokale og sæsonbestemte produkter. Hver tallerken er omhyggeligt designet: balance mellem smag, finesse i dressur, nøjagtig madlavning og respekt for produktet. Jeg præsenterer menuen ved bordet og fortæller historien om ingredienserne og min inspiration. Servicen er flydende og diskret i en varm atmosfære.

Plan for privat oplevelse

897 kr DKK 
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
En smagsmenu i 5 til 6 gange, skræddersyet efter dine ønsker og de enestående produkter, der er til rådighed. Hver ret fortæller en historie: historien om et terroir, en madlavningsgestus, et øjeblik med deling. Jeg tager mig af alle detaljer – delikate dressinger, kombinationer af subtile smagsvarianter, elegante retter – for at skabe en atmosfære, der er en stjernekøkken-middag værdig. Servicen er opmærksom og tænkt til at tilbyde dig en uforglemmelig pause i komforten af dit ophold.
Du kan sende en besked til Manon for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Køkkenchef hos Lobita Atelier Biarritz
Karrierehøjdepunkt
Parti chef i en 3-stjernet Michelin restaurant
Uddannelse og kurser
Bachelor FERRANDI i kulinarisk kunst og iværksætteri
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Biarritz, Anglet, Arbonne og Bayonne. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 15 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Manon er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
523 kr DKK 
Mindst 2.054 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Privat kok i Baskerlandet – Sæsonmenu

En passioneret kok, sæsonbestemt, lokal og raffineret mad. Skræddersyet, venlig og elegant oplevelse, direkte til dit hjem for et uforglemmeligt øjeblik omkring bordet.
Oversat automatisk
Kok i Biarritz
Leveres i din bolig
523 kr DKK 
Mindst 2.054 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Oplevelsesformel

523 kr DKK 
Mindst 2.054 kr DKK for at booke
Discovery-formlen omfatter en forret, hovedret og dessert, der er tilberedt af friske, lokale og sæsonbestemte råvarer. Indgangen fremhæver planten, retten tilbyder et fint tilberedt animalsk protein, og desserten fejrer sæsonbestemte lækkerier. Serveringen foregår på stedet i en venlig og pæn atmosfære. En enkel, generøs og smagfuld oplevelse uden at skulle forlade dit hjem.

Signaturformular

673 kr DKK 
Mindst 2.801 kr DKK for at booke
En gastronomisk oplevelse i fire faser: mad, forret, hovedret og dessert, lavet af lokale og sæsonbestemte produkter. Hver tallerken er omhyggeligt designet: balance mellem smag, finesse i dressur, nøjagtig madlavning og respekt for produktet. Jeg præsenterer menuen ved bordet og fortæller historien om ingredienserne og min inspiration. Servicen er flydende og diskret i en varm atmosfære.

Plan for privat oplevelse

897 kr DKK 
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
En smagsmenu i 5 til 6 gange, skræddersyet efter dine ønsker og de enestående produkter, der er til rådighed. Hver ret fortæller en historie: historien om et terroir, en madlavningsgestus, et øjeblik med deling. Jeg tager mig af alle detaljer – delikate dressinger, kombinationer af subtile smagsvarianter, elegante retter – for at skabe en atmosfære, der er en stjernekøkken-middag værdig. Servicen er opmærksom og tænkt til at tilbyde dig en uforglemmelig pause i komforten af dit ophold.
Du kan sende en besked til Manon for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Køkkenchef hos Lobita Atelier Biarritz
Karrierehøjdepunkt
Parti chef i en 3-stjernet Michelin restaurant
Uddannelse og kurser
Bachelor FERRANDI i kulinarisk kunst og iværksætteri
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Biarritz, Anglet, Arbonne og Bayonne. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 15 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Manon er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?