Moderne fransk køkken af Margot Beck
Som passioneret kok skaber jeg raffinerede og etiske gastronomiske oplevelser med grøntsager og blomster, der kombinerer lokale, sæsonbestemte produkter og skræddersyede mad- og vinparringer eller cocktails.
Oversat automatisk
Kok i Paris
Leveres i din bolig
Brunch premium
710 kr DKK 710 kr DKK per gæst
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
En raffineret fransk brunch, hjemmelavet i en moderne parisisk ånd.
Hjemmelavet brød og signatur babka, æg fra gården, lagrede oste, tilberedte frugter og en nyfortolkning af Tarte Tatin ... En gourmet og elegant opvågning, perfekt til par, familier eller nysgerrige rejsende.
Personlige menuer efter dine ønsker, lavet af økologiske og lokale produkter.
Ekstraordinært måltid
747 kr DKK 747 kr DKK per gæst
Mindst 4.033 kr DKK for at booke
En menu til store borde, der kan lide at fejre smag og deling.
Jeg komponerer en elegant og livlig oplevelse, der kombinerer planteinspirationer, rejsepræg og franske følelser:
perfekt æg med majs og miso, delikat fisk med yuzu syrlig sabayon, chokolade smeltende og boghvede is...
Et glædesfyldt og delikat øjeblik, ideelt til en middag med venner, en familiesammenkomst eller en festlig aften i Paris.
Skræddersyet middag derhjemme
971 kr DKK 971 kr DKK per gæst
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Gourmetmad i 5 retter, hvor du kan genopleve det franske køkkens klassikere på en elegant og moderne måde: chou garni med gedefløde og shisosalt, velsmagende brioche perdue, and med granatæblemelasse og et shot af solbær og salvie, hjemmelavede profiteroles med tonkabønne ... Perfekt til et ophold i Paris, en romantisk aften eller et særligt øjeblik med venner. Skræddersyede kompositioner, der giver en raffineret og karakterfuld oplevelse. Lad os tale om det!
Festmenu
1.121 kr DKK 1.121 kr DKK per gæst
Mindst 4.855 kr DKK for at booke
En raffineret festmiddag tilberedt derhjemme: østers og champagnegranita, brændte kammuslinger eller squashravioli med safran, fjerkræ med vin jaune eller risotto med ædle svampe, Valrhona-chokoladedessert eller pistacie Paris-Brest og afsluttende søde sager. En elegant fransk madoplevelse til jul, nytår eller en særlig aften.
Du kan sende en besked til Margot for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
3 års erfaring
Parti chef på restauranten Crème i Montmartre (Paris, 18. arrondissement).
Karrierehøjdepunkt
Gæstekok på Rock en Seine 2025 og fast kok på Villa Rocabella.
Uddannelse og kurser
CAP køkken
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler
0 af 0 elementer vises
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Paris, Versailles, Saint-Germain-en-Laye og Levallois-Perret. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Margot er vært som privatperson
De er ansvarlige for denne tjeneste.
971 kr DKK Fra 971 kr DKK per gæst
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?





