Moderne og fordybende spisning med Daniele

Jeg har lavet mad på flere Michelin-restauranter – Cracco, Tour d'Argent, Robuchon, The Fat Duck.
Oversat automatisk
Kok i Antibes
Leveres i din bolig
Du kan sende en besked til Daniele for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Jeg har arbejdet i Michelin-stjernekøkkener i Italien, Frankrig, Storbritannien, Japan og luksushoteller.
Finalist i madlavningskonkurrence
Jeg var andenpladsen i Washoku World Challenge, en japansk madlavningskonkurrence.
Hotel- og restaurationsskole, ledelse
Jeg er uddannet på en italiensk hotelskole og har senere arbejdet på verdenskendte restauranter, luksushoteller
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Antibes. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Daniele er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
Ingen tilgængelighed

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Moderne og fordybende spisning med Daniele

Jeg har lavet mad på flere Michelin-restauranter – Cracco, Tour d'Argent, Robuchon, The Fat Duck.
Oversat automatisk
Kok i Antibes
Leveres i din bolig
Ingen tilgængelighed
Du kan sende en besked til Daniele for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Jeg har arbejdet i Michelin-stjernekøkkener i Italien, Frankrig, Storbritannien, Japan og luksushoteller.
Finalist i madlavningskonkurrence
Jeg var andenpladsen i Washoku World Challenge, en japansk madlavningskonkurrence.
Hotel- og restaurationsskole, ledelse
Jeg er uddannet på en italiensk hotelskole og har senere arbejdet på verdenskendte restauranter, luksushoteller
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Antibes. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Daniele er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?