Moderne og fordybende spisning med Daniele
Jeg har lavet mad på flere Michelin-restauranter – Cracco, Tour d'Argent, Robuchon, The Fat Duck.
Oversat automatisk
Kok i Antibes
Leveres i din bolig
Du kan sende en besked til Daniele for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
20 års erfaring
Jeg har arbejdet i Michelin-stjernekøkkener i Italien, Frankrig, Storbritannien, Japan og luksushoteller.
Finalist i madlavningskonkurrence
Jeg var andenpladsen i Washoku World Challenge, en japansk madlavningskonkurrence.
Hotel- og restaurationsskole, ledelse
Jeg er uddannet på en italiensk hotelskole og har senere arbejdet på verdenskendte restauranter, luksushoteller
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Antibes. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Daniele er vært som privatperson
De er ansvarlige for denne tjeneste.
Ingen tilgængelighed
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?