Fra jord til bord med Cressida

Jeg har mere end ti års erfaring, herunder på luksusyachter og i restauranter, og jeg designer sæsonbestemte, skræddersyede menuer, som du kan nyde i dit eget hjem med dine venner og din familie.
Oversat automatisk
Kok i St Ives
Leveres i din bolig

Kanapeer og små retter

214 kr DKK 214 kr DKK per gæst
Disse kanapéer er et udvalg af mundrette retter, der kan nydes sammen med dem, man holder af, med et glas champagne i hånden. Kanapeer kan nydes som en selvstændig menu til et drinksfest eller før du nyder en af vores middagsmenuer. Eksempler – Donuts med lokaltfanget krabbe, rødbederosti med ærtehummus og feta, vol-au-vent med vilde svampe.

Familiestil festmenu

616 kr DKK 616 kr DKK per gæst
Mindst 5.985 kr DKK for at booke
Nyd en tre-retters skræddersyet menu, der er omhyggeligt udarbejdet, så den passer til din smag og anledningen, og få en mindeværdig madoplevelse med dine gæster. Eksempel på menu: Forret: Røget makrel, syltede grøntsager med dild, crème fraîche Hovedret: Stegt and, frisk appelsin, syltet rødbede og radicchio med et udvalg af tilbehør, herunder sprøde nye kartofler med rosmarin, broccoli, grønne oliven, pisket ricotta og honning Dessert: Chokoladetærte, sæsonbestemt frugtkompot

Menu med åben ild

616 kr DKK 616 kr DKK per gæst
Mindst 6.669 kr DKK for at booke
Nyd en to-retters menu, der er tilberedt over trækul. Jeg medbringer alt det nødvendige udstyr, herunder et bålsted på et trefod. Eksempel på menu: Granatæblekrydret lam over åben ild, et udvalg af tilbehør, herunder fennikel, frisk appelsin, valnøddesalat, forkullede flade bønner, konserveret citrontahini-dressing, fladbrød med dips. Dessert: Chokoladetærte med sæsonens frugter.

Hel dag – brunch, frokost og middag

1.069 kr DKK 1.069 kr DKK per gæst
Mindst 7.695 kr DKK for at booke
Vågn op til en skræddersyet menu, der starter med en varm morgenmad, hjemmelavet granola, lokal yoghurt og frisk sæsonbestemt frugt. Til frokost kan du nyde en tomat-harissa-tærte, et udvalg af friske salater og nybagt brød og til sidst en sæsonbestemt kage. Efter en dag med aktiviteter kan du slappe af og nyde en treretters middag med lokalt kød, friske grøntsager og en dekadent dessert, såsom en lækker chokoladetærte.
Du kan sende en besked til Cressida for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Senest var jeg Senior Chef De Partie på Riverford Field Kitchen.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har arbejdet som kok på luksusyachter i hele verden i størstedelen af min karriere.
Uddannelse og kurser
Jeg har et niveau 4-diplom i kulinariske kunst fra Ashburton Chefs Academy
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i St Ives, Truro, Rock og St Agnes. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Cressida er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
214 kr DKK Fra 214 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Fra jord til bord med Cressida

Jeg har mere end ti års erfaring, herunder på luksusyachter og i restauranter, og jeg designer sæsonbestemte, skræddersyede menuer, som du kan nyde i dit eget hjem med dine venner og din familie.
Oversat automatisk
Kok i St Ives
Leveres i din bolig
214 kr DKK Fra 214 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kanapeer og små retter

214 kr DKK 214 kr DKK per gæst
Disse kanapéer er et udvalg af mundrette retter, der kan nydes sammen med dem, man holder af, med et glas champagne i hånden. Kanapeer kan nydes som en selvstændig menu til et drinksfest eller før du nyder en af vores middagsmenuer. Eksempler – Donuts med lokaltfanget krabbe, rødbederosti med ærtehummus og feta, vol-au-vent med vilde svampe.

Familiestil festmenu

616 kr DKK 616 kr DKK per gæst
Mindst 5.985 kr DKK for at booke
Nyd en tre-retters skræddersyet menu, der er omhyggeligt udarbejdet, så den passer til din smag og anledningen, og få en mindeværdig madoplevelse med dine gæster. Eksempel på menu: Forret: Røget makrel, syltede grøntsager med dild, crème fraîche Hovedret: Stegt and, frisk appelsin, syltet rødbede og radicchio med et udvalg af tilbehør, herunder sprøde nye kartofler med rosmarin, broccoli, grønne oliven, pisket ricotta og honning Dessert: Chokoladetærte, sæsonbestemt frugtkompot

Menu med åben ild

616 kr DKK 616 kr DKK per gæst
Mindst 6.669 kr DKK for at booke
Nyd en to-retters menu, der er tilberedt over trækul. Jeg medbringer alt det nødvendige udstyr, herunder et bålsted på et trefod. Eksempel på menu: Granatæblekrydret lam over åben ild, et udvalg af tilbehør, herunder fennikel, frisk appelsin, valnøddesalat, forkullede flade bønner, konserveret citrontahini-dressing, fladbrød med dips. Dessert: Chokoladetærte med sæsonens frugter.

Hel dag – brunch, frokost og middag

1.069 kr DKK 1.069 kr DKK per gæst
Mindst 7.695 kr DKK for at booke
Vågn op til en skræddersyet menu, der starter med en varm morgenmad, hjemmelavet granola, lokal yoghurt og frisk sæsonbestemt frugt. Til frokost kan du nyde en tomat-harissa-tærte, et udvalg af friske salater og nybagt brød og til sidst en sæsonbestemt kage. Efter en dag med aktiviteter kan du slappe af og nyde en treretters middag med lokalt kød, friske grøntsager og en dekadent dessert, såsom en lækker chokoladetærte.
Du kan sende en besked til Cressida for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Senest var jeg Senior Chef De Partie på Riverford Field Kitchen.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har arbejdet som kok på luksusyachter i hele verden i størstedelen af min karriere.
Uddannelse og kurser
Jeg har et niveau 4-diplom i kulinariske kunst fra Ashburton Chefs Academy
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i St Ives, Truro, Rock og St Agnes. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Cressida er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?