Andalusiske smagsvarianter med kokken Alejandro Gomez
Sæsonbetonet andalusisk mad med fokus på tradition, smag og kreativitet.
Oversat automatisk
Kok i Sevilla
Leveres i din bolig
Lav mad og nyd sevillianske tapas
449 kr DKK 449 kr DKK per gæst
Mindst 1.344 kr DKK for at booke
Få en autentisk gastronomisk oplevelse i Sevilla ved at lave mad og smage traditionelle tapas med en lokal kok.
I afslappede og sjove omgivelser lærer du at tilberede nogle af Andalusiens mest berømte retter, opdager hemmelighederne bag det sevillianske køkken og nyder en middag fuld af smag, historie og vin.
Det er ikke bare et kursus – det er en kulturel oplevelse, et måltid med venner og en måde at føle Sevillas sjæl gennem dens mad.
Bæredygtig smagning af land og hav
523 kr DKK 523 kr DKK per gæst
Mindst 2.091 kr DKK for at booke
En menu med bæredygtige ingredienser fra land og hav, der hylder dristige smagsvarianter, raffineret teknik og respekt for lokal oprindelse.
Smag på andalusiske rødder
561 kr DKK 561 kr DKK per gæst
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
En menu, der er udtryk for en oprigtig nytænkning af klassiske andalusiske opskrifter med sæsonbestemte ingredienser og et kystinspireret præg.
Til at dele
– Tartar af hvid reje og avocado, dryppet med ekstra jomfru olivenolie og limezest.
Fra kokken
– Varm fennikel- og porrecreme, toppet med sprød iberisk skinke og olivenbrød.
Valg af hovedret
– Ovnstegt corvina med citron og sort hvidløgsemulsion, serveret med ristede grøntsager.
– Iberisk pluma i oloroso-sherry med sød kartoffelpuré og sauterede svampe.
dessert
Moderne andalusisk
598 kr DKK 598 kr DKK per gæst
Mindst 2.390 kr DKK for at booke
En moderne fortolkning af ældgamle andalusiske retter, tilberedt med dygtighed, følelser og regional stolthed.
Til at dele
– Sæsonbestemt salat med noter af citrus og ekstra jomfru olivenolie.
Fra kokken
– Sæsonbestemt cremesuppe med delikate teksturer og landlige aromaer.
Valg af hovedret
– Teriyaki-glaseret laks på en knoldselleripuré med strejf af ingefær.
– Iberisk svinekind i oloroso-sherry, serveret med trøffelcremede kartofler og dens rige reduktion.
Du kan sende en besked til Ale Gómez for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
15 års erfaring
Mere end 15 års madlavning på de bedste spanske hoteller og private villaer i Andalusien.
Head chef at Casa de Indias
Master i gastronomi og restaurantrådgivning i Madrid, 2015.
Taberna og Islantilla grad
Uddannet på Taberna del Alabardero og Escuela de Hostelería de Islantilla.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Sevilla. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.
Tilgængelighed
Tegnsprogsmuligheder
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Ale Gómez er vært som privatperson
De er ansvarlige for denne tjeneste.
449 kr DKK Fra 449 kr DKK per gæst
Mindst 1.344 kr DKK for at booke
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?





