Unikke smagsvarianter af Chef Frederic og hans brigade

Som tidligere køkkenchef på Trattoria di Umberto skaber jeg raffinerede kulinariske oplevelser.
Oversat automatisk
Kok i Whistler
Leveres i din bolig

Det handler om brunch

551 kr DKK per gæst
Tag morgenen til at nyde en ægte nordamerikansk morgenmad i dine lokaler og få dagen godt i gang.

Frokost i bjergene

735 kr DKK per gæst
Få det bedste ud af din frokostpause ved at servere mad på en lokal måde

Det store vilde blå

1.033 kr DKK per gæst
Denne menu fokuserer på internationale retter med friske skaldyr og traditionelle smagsvarianter, der er tilberedt med de fineste regionale ingredienser.

Livet er på en eng

1.033 kr DKK per gæst
De bedste stykker bøf og kødfyldte forretter fremhæver denne menu med en mere konservativ tilgang. Et perfekt valg, der vil glæde alle til din fest.

Fondue er ikke god date-mad

1.033 kr DKK per gæst
Fondue er langt den mest interaktive måde at spise på med din gruppe. Denne menu starter med, at du vælger charcuteri, som følges op af en klassisk ostefondue med venner. Derefter steger vi en hel fugl til hovedret, før vi sender dig ud i chokoladevanviddet.

Edens Have

1.033 kr DKK per gæst
Denne vegetarmenu tilbyder en frisk tilgang til din flerretters spiseoplevelse.
Du kan sende en besked til Frédéric for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Jeg er certificeret kok med erfaring fra steakhouse, fine spisesteder og luksushoteller.
Red Seal-certificering
Jeg er Red Seal-kok, anerkendt for min kulinariske ekspertise og dedikation.
Laurentides Hotel Skole
Jeg har uddannet mig på de bedste restauranter og har praktisk erfaring med forskellige køkkener.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Whistler. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 35 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Fra 1.033 kr DKK per gæst
Mindst 3.674 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Unikke smagsvarianter af Chef Frederic og hans brigade

Som tidligere køkkenchef på Trattoria di Umberto skaber jeg raffinerede kulinariske oplevelser.
Oversat automatisk
Kok i Whistler
Leveres i din bolig
Fra 1.033 kr DKK per gæst
Mindst 3.674 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Det handler om brunch

551 kr DKK per gæst
Tag morgenen til at nyde en ægte nordamerikansk morgenmad i dine lokaler og få dagen godt i gang.

Frokost i bjergene

735 kr DKK per gæst
Få det bedste ud af din frokostpause ved at servere mad på en lokal måde

Det store vilde blå

1.033 kr DKK per gæst
Denne menu fokuserer på internationale retter med friske skaldyr og traditionelle smagsvarianter, der er tilberedt med de fineste regionale ingredienser.

Livet er på en eng

1.033 kr DKK per gæst
De bedste stykker bøf og kødfyldte forretter fremhæver denne menu med en mere konservativ tilgang. Et perfekt valg, der vil glæde alle til din fest.

Fondue er ikke god date-mad

1.033 kr DKK per gæst
Fondue er langt den mest interaktive måde at spise på med din gruppe. Denne menu starter med, at du vælger charcuteri, som følges op af en klassisk ostefondue med venner. Derefter steger vi en hel fugl til hovedret, før vi sender dig ud i chokoladevanviddet.

Edens Have

1.033 kr DKK per gæst
Denne vegetarmenu tilbyder en frisk tilgang til din flerretters spiseoplevelse.
Du kan sende en besked til Frédéric for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Jeg er certificeret kok med erfaring fra steakhouse, fine spisesteder og luksushoteller.
Red Seal-certificering
Jeg er Red Seal-kok, anerkendt for min kulinariske ekspertise og dedikation.
Laurentides Hotel Skole
Jeg har uddannet mig på de bedste restauranter og har praktisk erfaring med forskellige køkkener.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Whistler. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 35 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?