Galicisk køkken af Maruxa

Traditionelt galicisk køkken, bæredygtigt fiskeri og holistisk ernæring.
Oversat automatisk
Kok i Magaluf
Leveres i din bolig

Dristig Nikkei-oplevelse

635 kr DKK 
Fordyb dig i en fusion af japanske og peruvianske smagsvarianter med friske ingredienser og livlige krydderier.

Galiciens fisk og skaldyr

673 kr DKK 
Udforsk en menu med skaldyr, der blander tradition og innovation.

Frisk surf and turf

747 kr DKK 
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Rejs fra land til hav, mens du nyder denne menu med de friskeste ingredienser, der er tilberedt på en kreativ måde med traditionelle teknikker.
Du kan sende en besked til Maruxa for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
15 år på luksushoteller, nu leder jeg et bæredygtigt gourmetprojekt på Mallorca.
Innovationspris
Tildelt for innovation inden for cirkulær økonomi af den galiciske regering.
Kulinarisk skole
Master i hotelmanagement og gastronomi fra CSHG, Galicien.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Magaluf, Palma, Deià og Girona. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Maruxa er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
635 kr DKK 
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Galicisk køkken af Maruxa

Traditionelt galicisk køkken, bæredygtigt fiskeri og holistisk ernæring.
Oversat automatisk
Kok i Magaluf
Leveres i din bolig
635 kr DKK 
Gratis annullering

Dristig Nikkei-oplevelse

635 kr DKK 
Fordyb dig i en fusion af japanske og peruvianske smagsvarianter med friske ingredienser og livlige krydderier.

Galiciens fisk og skaldyr

673 kr DKK 
Udforsk en menu med skaldyr, der blander tradition og innovation.

Frisk surf and turf

747 kr DKK 
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Rejs fra land til hav, mens du nyder denne menu med de friskeste ingredienser, der er tilberedt på en kreativ måde med traditionelle teknikker.
Du kan sende en besked til Maruxa for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
15 år på luksushoteller, nu leder jeg et bæredygtigt gourmetprojekt på Mallorca.
Innovationspris
Tildelt for innovation inden for cirkulær økonomi af den galiciske regering.
Kulinarisk skole
Master i hotelmanagement og gastronomi fra CSHG, Galicien.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Magaluf, Palma, Deià og Girona. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Maruxa er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?