Kulinarisk oplevelse med kokken Cedric
Eksklusiv fransk mad, der kommer til dig
Oversat automatisk
Kok i Los Angeles
Leveres i din bolig
Kokkens bordbuffet
515 kr DKK per gæst
Vi har designet den perfekte 100 % tilpassede menu med den mad, du elsker, og en selvbetjent spiseoplevelse, der gør det nemt at være vært.
Menuen vil indeholde et udvalg af varme og kolde retter, der er udvalgt med henblik på variation, friskhed og minimal indsats.
Maison-familiebord
611 kr DKK per gæst
Lad os lave en menu, der bringer folk sammen, og som er beregnet til at blive delt. Hver ret er portioneret til flere gæster, ligesom man ville gøre derhjemme. Det handler om komfort, forbindelse, bare ægte mad lavet fra bunden.
Fransk opdagelsesmenu med 4 retter
1.287 kr DKK per gæst
Nyd en 100 % personlig 4-retters smagsmenu med en Michelin-stjernekok
Kokken Cedric har over 20 års erfaring fra nogle af de bedste restauranter i verden, hvor han har samarbejdet med kokken Frederic Anton på Eiffeltårnet, Joel Robuchon, Yannick Aleno, Michael Mina,
Du kan sende en besked til Cedric for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
20 års erfaring
1. souschef på The Jules Vernes i Eiffeltårnet, en restaurant med to Michelin-stjerner
Karrierehøjdepunkt
Har arbejdet på L'atelier de Joel Robuchon Paris, Yannick Alleno Pavilion i Paris 3 Michelin
Uddannelse og kurser
Bachelor i kulinariske studier
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Los Angeles, Pearblossom og Santa Clarita. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Fra 1.287 kr DKK per gæst
Mindst 2.575 kr DKK for at booke
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?