Privat kok med plantebaseret mad

Ekspert i plantebaseret madlavning, madlavning over åben ild og tilpassede menuer til private kunder.
Oversat automatisk
Kok i Atlanta
Leveres i din bolig

Plantebaseret brunch

750 kr DKK 750 kr DKK per gæst
Mindst 2.997 kr DKK for at booke
Nyd en tilpasset plantebaseret brunch tilberedt i dit hjem af kokken Josh. Inkluderer friske, sæsonbestemte retter såsom velsmagende hovedretter, farverige tilbehør og sunde søde sager. Perfekt til fødselsdage, babyfester eller weekendfester. Oprydning er inkluderet.

Tilpasset plantebaseret måltid

858 kr DKK 858 kr DKK per gæst
Mindst 3.429 kr DKK for at booke
Inkluderer en tilpasset 3-retters plantebaseret frokost eller middag tilberedt i dit hjem af kokken Josh. Omfatter menuplanlægning, indkøb, madlavning, servering og oprydning. Perfekt til par, familier eller små sammenkomster.

Oplevelse med bål i baghaven

1.067 kr DKK 1.067 kr DKK per gæst
Mindst 4.267 kr DKK for at booke
Kokken Josh bringer sin Fuegos-madoplevelse over åben ild til dit udendørsområde. Du sørger for et brandsikkert område, f.eks. en baggård. Der er ikke brug for et bålsted. Inkluderer klargøring, tilpasset plantebaseret menu, madlavning, service og oprydning.
Du kan sende en besked til Josh for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Privat kok for Tay Sweat og skaber af Fuegos Open Fire Plant-Based Dining Experiences.
Karrierehøjdepunkt
Fremhævet på "Now We're Cooking" på YouTube; profileret af VoyageATL for plantebaseret innovation.
Uddannelse og kurser
Uddannet på Le Cordon Bleu og Matthew Kenney Culinary i plantebaseret og rå madlavning.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Atlanta, Alpharetta, Marietta og Duluth. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.
750 kr DKK Fra 750 kr DKK per gæst
Mindst 2.997 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Privat kok med plantebaseret mad

Ekspert i plantebaseret madlavning, madlavning over åben ild og tilpassede menuer til private kunder.
Oversat automatisk
Kok i Atlanta
Leveres i din bolig
750 kr DKK Fra 750 kr DKK per gæst
Mindst 2.997 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Plantebaseret brunch

750 kr DKK 750 kr DKK per gæst
Mindst 2.997 kr DKK for at booke
Nyd en tilpasset plantebaseret brunch tilberedt i dit hjem af kokken Josh. Inkluderer friske, sæsonbestemte retter såsom velsmagende hovedretter, farverige tilbehør og sunde søde sager. Perfekt til fødselsdage, babyfester eller weekendfester. Oprydning er inkluderet.

Tilpasset plantebaseret måltid

858 kr DKK 858 kr DKK per gæst
Mindst 3.429 kr DKK for at booke
Inkluderer en tilpasset 3-retters plantebaseret frokost eller middag tilberedt i dit hjem af kokken Josh. Omfatter menuplanlægning, indkøb, madlavning, servering og oprydning. Perfekt til par, familier eller små sammenkomster.

Oplevelse med bål i baghaven

1.067 kr DKK 1.067 kr DKK per gæst
Mindst 4.267 kr DKK for at booke
Kokken Josh bringer sin Fuegos-madoplevelse over åben ild til dit udendørsområde. Du sørger for et brandsikkert område, f.eks. en baggård. Der er ikke brug for et bålsted. Inkluderer klargøring, tilpasset plantebaseret menu, madlavning, service og oprydning.
Du kan sende en besked til Josh for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Privat kok for Tay Sweat og skaber af Fuegos Open Fire Plant-Based Dining Experiences.
Karrierehøjdepunkt
Fremhævet på "Now We're Cooking" på YouTube; profileret af VoyageATL for plantebaseret innovation.
Uddannelse og kurser
Uddannet på Le Cordon Bleu og Matthew Kenney Culinary i plantebaseret og rå madlavning.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Atlanta, Alpharetta, Marietta og Duluth. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?