Baskiske smagsvarianter: Fra tradition til trend

Jeg har mere end 20 års erfaring fra topkøkkener og fødevareforskning. Hver middag er en personlig fortolkning af baskiske smagsnuancer – tilberedt med en kokkens øje, forankret i tradition og delt som med gamle venner.
Oversat automatisk
Kok i San Sebastián
Leveres i din bolig

Hemmeligt selskab-menu

972 kr DKK 
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Jeg laver mad, der betyder noget. Baskiske retter lavet af det, der er frisk den dag – kokotxas, blæstede peberfrugter, langsomt braiseret kød. Ansjoser, der er så stærke, at de vækker dig. Vine, der fortjener at blive hældt op. Ingen gimmicks. Bare en kok, et bord, ægte mad og den slags selskab, der får dig til at glemme tiden. Hvidløgen er den første, man smager. Så saltet. Så stilheden – når det er godt nok, at ingen taler. Dette er ikke et show. Det er et måltid, der er værd at huske.
Du kan sende en besked til Erich for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Executive chef på LABe, uddannet på Mugaritz og El Racó de Can Fabes. R&D-kok på Gustu.
Karrierehøjdepunkt
APF-prisvinder; taler på HIP Madrid, BEAM Summit og vært for Pot Luck Food Talks
Uddannelse og kurser
Kulinarisk uddannelse på ICC Caracas + Food Experience Design på Culinary Institute of America
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i San Sebastián. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig: 20012, Donostia-San Sebastian, Baskerlandet, Spanien

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 16 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Erich er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
972 kr DKK 
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Baskiske smagsvarianter: Fra tradition til trend

Jeg har mere end 20 års erfaring fra topkøkkener og fødevareforskning. Hver middag er en personlig fortolkning af baskiske smagsnuancer – tilberedt med en kokkens øje, forankret i tradition og delt som med gamle venner.
Oversat automatisk
Kok i San Sebastián
Leveres i din bolig
972 kr DKK 
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Hemmeligt selskab-menu

972 kr DKK 
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Jeg laver mad, der betyder noget. Baskiske retter lavet af det, der er frisk den dag – kokotxas, blæstede peberfrugter, langsomt braiseret kød. Ansjoser, der er så stærke, at de vækker dig. Vine, der fortjener at blive hældt op. Ingen gimmicks. Bare en kok, et bord, ægte mad og den slags selskab, der får dig til at glemme tiden. Hvidløgen er den første, man smager. Så saltet. Så stilheden – når det er godt nok, at ingen taler. Dette er ikke et show. Det er et måltid, der er værd at huske.
Du kan sende en besked til Erich for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Executive chef på LABe, uddannet på Mugaritz og El Racó de Can Fabes. R&D-kok på Gustu.
Karrierehøjdepunkt
APF-prisvinder; taler på HIP Madrid, BEAM Summit og vært for Pot Luck Food Talks
Uddannelse og kurser
Kulinarisk uddannelse på ICC Caracas + Food Experience Design på Culinary Institute of America
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i San Sebastián. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig: 20012, Donostia-San Sebastian, Baskerlandet, Spanien

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 16 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Erich er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?