Kystens smagsoplevelser med en kok
Vi blander globale smagsvarianter med lokale ingredienser for at skabe et havinspireret madoplevelse.
Oversat automatisk
Kok i Sydney
Leveres i din bolig
Bordbuffet med havets smagsvarianter
696 kr DKK per gæst
Nyd en afslappet skaldyrsbuffet med to hovedretter, to sideretter og én salat. Udvalgte smagsvarianter fra Australiens kyster og globale krydderiruter.
3-retters havflugt
823 kr DKK per gæst
En 3-retters skaldyrsmenu med forret, hovedret og dessert. Udvalgte smagsvarianter fra Australiens kyster og globale krydderiruter.
Rejse langs hele kysten
1.033 kr DKK per gæst
En forkælende 5-rettersoplevelse med kanapéer, forret, hovedret, dessert og tilbehør. Blander globale smagsvarianter med lokale ingredienser.
Ocean Degustation Luxe
1.666 kr DKK per gæst
En 12-retters smagsprøve med førsteklasses ingredienser, historiefortælling og elegant præsentation. Et madlavningseventyr med kokken som guide.
Du kan sende en besked til Chefin for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
Privat spisning i verdensklasse
Kuraterede private spisningsevents for Fortune 500-kunder med førsteklasses kokke og service.
Fortune 500-virksomheder har tillid til os
Kendt for førsteklasses privat spisning, valgt af de bedste globale brands for kulinarisk ekspertise.
Uddannet i køkkener i verdensklasse
Vores kokke er uddannet i fine dining-køkkener og globale kulinariske skoler.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Sydney. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Fra 1.666 kr DKK per gæst
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?