Moderne europæiske menuer af Patryk

Jeg designer smagninger formet af Michelin-stjernekøkkener, globale smagsindtryk og nordisk præcision.
Oversat automatisk
Kok i Los Angeles
Leveres i din bolig

Britiske klassikere omdefineret

1.900 kr DKK 1.900 kr DKK per gæst
Mindst 3.800 kr DKK for at booke
Nyd en 3-retters menu med moderne versioner af komfortmad, med retter som skotsk laks med rødbeder, dekonstrueret fish and chips og chokoladefondant med mascarpone-mousse. Dette tilbud omfatter køkkenoprydning og historien bag hver ret.

Nordisk elegance

2.217 kr DKK 2.217 kr DKK per gæst
Mindst 4.433 kr DKK for at booke
Nyd en nordisk 4-retters menu med rod i tradition og teknik. Prøv retter som gravlax, jomfruhummer med avocadocreme, helleflynder med brunet smørsauce og den klassiske norske dessert bondepike. Retterne tilberedes ved hjælp af gæstens køkkenudstyr, og kokken medbringer udvalgte dele.

Smag på verden

2.534 kr DKK 2.534 kr DKK per gæst
Mindst 5.066 kr DKK for at booke
Tag på en 6-retters rejse gennem middelhavs-, asiatiske og latinamerikanske smagsvarianter, hvor ingredienser og historier kombineres i lagdelte retter såsom østers med rødvinseddike, sojaglaserede kartoffelperler og tropiske citrusdesserts. Denne mulighed omfatter valgfri vinparringer og kokkens indsigt i hver ret. Retterne tilberedes ved hjælp af gæstens køkkenudstyr, og kokken medbringer udvalgte dele.
Du kan sende en besked til Patryk for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
23 år i Europa. Chefkok på Geita, Bukken Vinbar og ISS Nordea Oslo.
Har arbejdet som chefkok
Executive Chef på Grand Hotel Oslo, der serverer middage til modtagere af Nobels fredspris.
Uddannet i fine dining-køkkener
Uddannet som kok i England; udviklede færdigheder i velrenommerede britiske restauranter.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 4 omtaler

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Los Angeles, Avalon, Malibu og Kagel Canyon. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
1.900 kr DKK Fra 1.900 kr DKK per gæst
Mindst 3.800 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Moderne europæiske menuer af Patryk

Jeg designer smagninger formet af Michelin-stjernekøkkener, globale smagsindtryk og nordisk præcision.
Oversat automatisk
Kok i Los Angeles
Leveres i din bolig
1.900 kr DKK Fra 1.900 kr DKK per gæst
Mindst 3.800 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Britiske klassikere omdefineret

1.900 kr DKK 1.900 kr DKK per gæst
Mindst 3.800 kr DKK for at booke
Nyd en 3-retters menu med moderne versioner af komfortmad, med retter som skotsk laks med rødbeder, dekonstrueret fish and chips og chokoladefondant med mascarpone-mousse. Dette tilbud omfatter køkkenoprydning og historien bag hver ret.

Nordisk elegance

2.217 kr DKK 2.217 kr DKK per gæst
Mindst 4.433 kr DKK for at booke
Nyd en nordisk 4-retters menu med rod i tradition og teknik. Prøv retter som gravlax, jomfruhummer med avocadocreme, helleflynder med brunet smørsauce og den klassiske norske dessert bondepike. Retterne tilberedes ved hjælp af gæstens køkkenudstyr, og kokken medbringer udvalgte dele.

Smag på verden

2.534 kr DKK 2.534 kr DKK per gæst
Mindst 5.066 kr DKK for at booke
Tag på en 6-retters rejse gennem middelhavs-, asiatiske og latinamerikanske smagsvarianter, hvor ingredienser og historier kombineres i lagdelte retter såsom østers med rødvinseddike, sojaglaserede kartoffelperler og tropiske citrusdesserts. Denne mulighed omfatter valgfri vinparringer og kokkens indsigt i hver ret. Retterne tilberedes ved hjælp af gæstens køkkenudstyr, og kokken medbringer udvalgte dele.
Du kan sende en besked til Patryk for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
23 år i Europa. Chefkok på Geita, Bukken Vinbar og ISS Nordea Oslo.
Har arbejdet som chefkok
Executive Chef på Grand Hotel Oslo, der serverer middage til modtagere af Nobels fredspris.
Uddannet i fine dining-køkkener
Uddannet som kok i England; udviklede færdigheder i velrenommerede britiske restauranter.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 4 omtaler

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Los Angeles, Avalon, Malibu og Kagel Canyon. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?