Kreative spisesteder af Edwin Simon Gastronomie

Madlavning er en kreativ rejse, hvor smagsvarianter og teksturer blandes.
Oversat automatisk
Kok i Saint-Hyacinthe
Leveres i din bolig

Bijoux

765 kr DKK 765 kr DKK per gæst
Denne menu tilbyder 5 raffinerede retter - fra nøje udvalgte forretter til en gourmetdessert - der løfter din aften. -beef wellington 2.0 - chip og kaviar - lammekoteletter -duck confit - højttalere

Land og hav

922 kr DKK 922 kr DKK per gæst
Menuen forener land og hav på tværs af 8 elegante retter. -bbq-østers - oksekød tataki - lammekoteletter - scallops - blæksprutte - shrimps tacos - bison tomahawk -pear

"Vand"

922 kr DKK 922 kr DKK per gæst
Den opfindsomme måltidsmenu byder på 8 retter, der fejrer flydende kreativitet med afbalancerede forretter, raffineret strøm og søde konklusioner. -bbq-østers -tuna tataki - chip og kaviar -shrimps ceviche - scallops -lobster -kod -pear
Du kan sende en besked til Edwin Simon for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Jeg har lavet mad til de bedste restauranter og eksklusive begivenheder.
Arbejde på de bedste spillesteder
Jeg er stolt af min karriere på højt anerkendte restauranter og arrangementer.
Gik på hotel- og restaurationsskole
Jeg har uddannet mig på Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québec og hos canadiske kokke.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Montérégie og Saint-Hyacinthe. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
765 kr DKK Fra 765 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Kreative spisesteder af Edwin Simon Gastronomie

Madlavning er en kreativ rejse, hvor smagsvarianter og teksturer blandes.
Oversat automatisk
Kok i Saint-Hyacinthe
Leveres i din bolig
765 kr DKK Fra 765 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Bijoux

765 kr DKK 765 kr DKK per gæst
Denne menu tilbyder 5 raffinerede retter - fra nøje udvalgte forretter til en gourmetdessert - der løfter din aften. -beef wellington 2.0 - chip og kaviar - lammekoteletter -duck confit - højttalere

Land og hav

922 kr DKK 922 kr DKK per gæst
Menuen forener land og hav på tværs af 8 elegante retter. -bbq-østers - oksekød tataki - lammekoteletter - scallops - blæksprutte - shrimps tacos - bison tomahawk -pear

"Vand"

922 kr DKK 922 kr DKK per gæst
Den opfindsomme måltidsmenu byder på 8 retter, der fejrer flydende kreativitet med afbalancerede forretter, raffineret strøm og søde konklusioner. -bbq-østers -tuna tataki - chip og kaviar -shrimps ceviche - scallops -lobster -kod -pear
Du kan sende en besked til Edwin Simon for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Jeg har lavet mad til de bedste restauranter og eksklusive begivenheder.
Arbejde på de bedste spillesteder
Jeg er stolt af min karriere på højt anerkendte restauranter og arrangementer.
Gik på hotel- og restaurationsskole
Jeg har uddannet mig på Institut de tourisme et d'hôtellerie du Québec og hos canadiske kokke.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Montérégie og Saint-Hyacinthe. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?