Sydstats-, fisk- og italienske smagsvarianter af Larson
Jeg blander sydstats-, Tex-Mex-, grill-, skaldyrs- og asiatiske smagsvarianter til uforglemmelige retter.
Oversat automatisk
Kok i Seattle
Leveres i din bolig
Sydstatsklassikere
548 kr DKK 548 kr DKK per gæst
Nostalgiske sydstatsretter med et strejf af Tex-Mex og dristige smagsvarianter. En varm og indbydende kulinarisk rejse.
Pacific Northwest-fusion
676 kr DKK 676 kr DKK per gæst
Frisk fisk og skaldyr, aromatiske krydderier og levende ingredienser med en ren udførelse. En blanding af smagsvarianter fra Pacific Northwest og Asien og Indien.
Elegant italiensk rejse
870 kr DKK 870 kr DKK per gæst
Rustikke italienske retter med friske krydderurter og sjælvarmende smagsvarianter. En raffineret og elegant spiseoplevelse.
Du kan sende en besked til Larson for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
Mere end 20 års erfaring
Jeg har arbejdet i forskellige køkkenroller, fra linjekok til chefkok og restaurantchef
Undervisning i kulinarisk kunst
Jeg har undervist i kulinarisk kunst i mellemskolen de sidste tre år.
Uddannet på kulinarisk skole
Jeg er uddannet på kulinarisk kunstskole i 2001.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Bedømt til 5.0 ud af 5 stjerner ud fra 1 omtale
0 af 0 elementer vises
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Enumclaw, North Bend, Orting og Monroe. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
548 kr DKK Fra 548 kr DKK per gæst
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?




