Hjemlig mad fra hjembyen af Cornelius
Jeg forvandler lokalt fremstillede ingredienser til kunstneriske, kulturelt inspirerede retter.
Oversat automatisk
Kok i Atlanta
Leveres i din bolig
Chili med kalkun
159 kr DKK 159 kr DKK per gæst
Denne chili er simret til perfektion og er fyldt med protein, rige grøntsager og et subtilt kick. Serveres med majsbrød, over ris eller garneret med revet ost og en klat creme fraiche.
Kylling med appelsin og rosmarin
254 kr DKK 254 kr DKK per gæst
Sarte kyllingebryster krydret med frisk rosmarin, appelsin og hvidløg. Stegt til gylden perfektion.
Marry me chicken
393 kr DKK 393 kr DKK per gæst
Saftige kyllingebryster, der er pandestegt og simret i en kraftig, fløjlsagtig sauce med kraftig fløde, soltørrede tomater, hvidløg, parmesanost og italienske urter.
Du kan sende en besked til Cornelius for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
7 års erfaring
Jeg er en detaljeorienteret kok med omfattende praktisk erfaring i at skabe mindeværdige måltider.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har konkurreret mod ekspertkokke i en prestigefyldt kokkekonkurrence, to gange.
Uddannelse og kurser
Jeg lærte gennem praktisk eksperimentering og kulinarisk forskning.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Raymond, Jackson, Atlanta og Covington. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig:
Atlanta, Georgia, 30314, USA
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 8 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Ingen tilgængelighed
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?




