Siciliens smag med kokken Fabio Simone

Oplev det ægte Sicilien gennem en raffineret og engagerende kulinarisk oplevelse
Oversat automatisk
Kok i Catania
Leveres i din bolig

Den sicilianske haves essens

561 kr DKK 
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Autentiske smagsvarianter af friske grøntsager og urter fra øens have STARTER Rødløg fra Giarratana tilberedt sous vide, fyldt med gedeost og basilikum, serveret med jordbærvinaigrette FORRET Carnaroli-risotto med græskar og Etna-porcini-svampe, buffalo blåskimmelostesauce HOVEDRET Stegt linserakket med safransauce og sprøde vilde grøntsager DESSERT Mørdej med Chantilly-creme og Etna vilde jordbær

Etna: Jord, ild og kød

598 kr DKK 
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
En rejse fra Siciliens hjerte, for en varm og dyb oplevelse. En historie om smag og øens identitet STARTER Cacio Cavallo-ostecrespella med siciliansk scotona-tartar, Etna-porcinisvamp, kapersfrugt og hvidløgsspirer FORRET Frisk paccheri-pasta alla Norma med tomat sauce, stegt aubergine og bagte saltede ricottaost HOVEDRET Tenderloin-pattegris fra Nebrodi-bjergene med Marsala-vinsauce og krydderurter kartofler DESSERT Smagning af siciliansk bagværk

Sicilien, hvor øen møder havet

673 kr DKK 
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Smag på havet, oplev Sicilien, mærk Middelhavet STARTER Lokal rød tun tartar, citrus salat med grapefrugt, appelsiner og citroner, avocadomousse, yoghurtsauce og persilleklorofyl FORRET Hjemmelavede pastaknopper fyldt med ricotta og kandiseret citron, lokal knurhane-fiskesauce og ristet hvidløgsbrødkrummer HOVEDRET Dagens fangst bagt en papillote med citruspanzanellasalat DESSERT Siciliansk citronmousse med brændt citronpulver

Kursus i tilberedning af frisk pasta

747 kr DKK 
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
Oplev kunsten at lave frisk pasta i hånden i et engagerende og autentisk kursus. Under vejledning af kokken Fabio Simone lærer du at arbejde med mel og æg for at lave perfekt dej, forme forskellige traditionelle pastatyper og tilberede klassiske italienske retter. En praktisk og sensorisk oplevelse, der blander tradition og kreativitet og bringer ægte og gamle smagsvarianter til dit bord. Perfekt til dem, der ønsker at uddybe deres viden om italiensk kulinarisk kultur og nyde en velsmagende, sjov rejse

Kunsten at skabe smag

822 kr DKK 
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
5 gourmetretter, en oplevelse af tradition og innovation AMUSE BOUCHE Flydende pizza – en sanseoplevelse Creme af ristet brød, San Marzano-tomatsauce, buffalo stracciatella-ost STARTER Roastbeef i italiensk stil med tunmayonnaisesauce, kapers, og escarole FORRET Hjemmelavet Bologna-lasagne med lagret parmesan ost og safransovs HOVEDRET Oksefilet med glasur af honning og sort peber med kaffe glaserede babygulerødder og vilde grøntsager DESSERT Zabaione og tiramisu
Du kan sende en besked til Fabio for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
16 års erfaring
Jeg forfinede mine kulinariske teknikker i Michelin-stjernekøkkener i Nice og Monte Carlo.
Arbejdserfaring på The Shard
Jeg arbejdede på en berømt restaurant i The Shard i London, hvor jeg forfinede mine færdigheder i køkkenet.
Tekniker for gæstfrihedstjenester
Jeg har et diplom som tekniker inden for gæstfrihedstjenester.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Bedømt til 5.0 ud af 5 stjerner ud fra 1 omtale

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Catania, Siracusa og Taormina. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 4 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Fabio er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
747 kr DKK 
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Siciliens smag med kokken Fabio Simone

Oplev det ægte Sicilien gennem en raffineret og engagerende kulinarisk oplevelse
Oversat automatisk
Kok i Catania
Leveres i din bolig
747 kr DKK 
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Den sicilianske haves essens

561 kr DKK 
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Autentiske smagsvarianter af friske grøntsager og urter fra øens have STARTER Rødløg fra Giarratana tilberedt sous vide, fyldt med gedeost og basilikum, serveret med jordbærvinaigrette FORRET Carnaroli-risotto med græskar og Etna-porcini-svampe, buffalo blåskimmelostesauce HOVEDRET Stegt linserakket med safransauce og sprøde vilde grøntsager DESSERT Mørdej med Chantilly-creme og Etna vilde jordbær

Etna: Jord, ild og kød

598 kr DKK 
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
En rejse fra Siciliens hjerte, for en varm og dyb oplevelse. En historie om smag og øens identitet STARTER Cacio Cavallo-ostecrespella med siciliansk scotona-tartar, Etna-porcinisvamp, kapersfrugt og hvidløgsspirer FORRET Frisk paccheri-pasta alla Norma med tomat sauce, stegt aubergine og bagte saltede ricottaost HOVEDRET Tenderloin-pattegris fra Nebrodi-bjergene med Marsala-vinsauce og krydderurter kartofler DESSERT Smagning af siciliansk bagværk

Sicilien, hvor øen møder havet

673 kr DKK 
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Smag på havet, oplev Sicilien, mærk Middelhavet STARTER Lokal rød tun tartar, citrus salat med grapefrugt, appelsiner og citroner, avocadomousse, yoghurtsauce og persilleklorofyl FORRET Hjemmelavede pastaknopper fyldt med ricotta og kandiseret citron, lokal knurhane-fiskesauce og ristet hvidløgsbrødkrummer HOVEDRET Dagens fangst bagt en papillote med citruspanzanellasalat DESSERT Siciliansk citronmousse med brændt citronpulver

Kursus i tilberedning af frisk pasta

747 kr DKK 
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
Oplev kunsten at lave frisk pasta i hånden i et engagerende og autentisk kursus. Under vejledning af kokken Fabio Simone lærer du at arbejde med mel og æg for at lave perfekt dej, forme forskellige traditionelle pastatyper og tilberede klassiske italienske retter. En praktisk og sensorisk oplevelse, der blander tradition og kreativitet og bringer ægte og gamle smagsvarianter til dit bord. Perfekt til dem, der ønsker at uddybe deres viden om italiensk kulinarisk kultur og nyde en velsmagende, sjov rejse

Kunsten at skabe smag

822 kr DKK 
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
5 gourmetretter, en oplevelse af tradition og innovation AMUSE BOUCHE Flydende pizza – en sanseoplevelse Creme af ristet brød, San Marzano-tomatsauce, buffalo stracciatella-ost STARTER Roastbeef i italiensk stil med tunmayonnaisesauce, kapers, og escarole FORRET Hjemmelavet Bologna-lasagne med lagret parmesan ost og safransovs HOVEDRET Oksefilet med glasur af honning og sort peber med kaffe glaserede babygulerødder og vilde grøntsager DESSERT Zabaione og tiramisu
Du kan sende en besked til Fabio for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
16 års erfaring
Jeg forfinede mine kulinariske teknikker i Michelin-stjernekøkkener i Nice og Monte Carlo.
Arbejdserfaring på The Shard
Jeg arbejdede på en berømt restaurant i The Shard i London, hvor jeg forfinede mine færdigheder i køkkenet.
Tekniker for gæstfrihedstjenester
Jeg har et diplom som tekniker inden for gæstfrihedstjenester.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Bedømt til 5.0 ud af 5 stjerner ud fra 1 omtale

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Catania, Siracusa og Taormina. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 4 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Fabio er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?