Siciliens smag med kokken Fabio Simone
Oplev det ægte Sicilien gennem en raffineret og engagerende kulinarisk oplevelse
Oversat automatisk
Kok i Catania
Leveres i din bolig
Den sicilianske haves essens
561 kr DKK
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Autentiske smagsvarianter af friske grøntsager og urter fra øens have
STARTER
Rødløg fra Giarratana tilberedt sous vide, fyldt med gedeost og basilikum,
serveret med jordbærvinaigrette
FORRET
Carnaroli-risotto med græskar og Etna-porcini-svampe,
buffalo blåskimmelostesauce
HOVEDRET
Stegt linserakket med safransauce og sprøde vilde grøntsager
DESSERT
Mørdej med Chantilly-creme og Etna
vilde jordbær
Etna: Jord, ild og kød
598 kr DKK
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
En rejse fra Siciliens hjerte, for en varm og dyb oplevelse.
En historie om smag og øens identitet
STARTER
Cacio Cavallo-ostecrespella med siciliansk scotona-tartar, Etna-porcinisvamp, kapersfrugt og hvidløgsspirer
FORRET
Frisk paccheri-pasta alla Norma med tomat
sauce, stegt aubergine og bagte saltede
ricottaost
HOVEDRET
Tenderloin-pattegris fra Nebrodi-bjergene
med Marsala-vinsauce og krydderurter
kartofler
DESSERT
Smagning af siciliansk bagværk
Sicilien, hvor øen møder havet
673 kr DKK
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
Smag på havet, oplev Sicilien, mærk Middelhavet
STARTER
Lokal rød tun tartar, citrus salat med grapefrugt, appelsiner og citroner,
avocadomousse, yoghurtsauce og persilleklorofyl
FORRET
Hjemmelavede pastaknopper fyldt med ricotta og kandiseret citron,
lokal knurhane-fiskesauce og ristet hvidløgsbrødkrummer
HOVEDRET
Dagens fangst bagt en papillote med citruspanzanellasalat
DESSERT
Siciliansk citronmousse med brændt citronpulver
Kursus i tilberedning af frisk pasta
747 kr DKK
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
Oplev kunsten at lave frisk pasta i hånden i et engagerende og autentisk kursus. Under vejledning af kokken Fabio Simone lærer du at arbejde med mel og æg for at lave perfekt dej, forme forskellige traditionelle pastatyper og tilberede klassiske italienske retter. En praktisk og sensorisk oplevelse, der blander tradition og kreativitet og bringer ægte og gamle smagsvarianter til dit bord. Perfekt til dem, der ønsker at uddybe deres viden om italiensk kulinarisk kultur og nyde en velsmagende, sjov rejse
Kunsten at skabe smag
822 kr DKK
Mindst 2.241 kr DKK for at booke
5 gourmetretter, en oplevelse af tradition og innovation
AMUSE BOUCHE
Flydende pizza – en sanseoplevelse
Creme af ristet brød, San Marzano-tomatsauce, buffalo stracciatella-ost
STARTER
Roastbeef i italiensk stil med tunmayonnaisesauce, kapers,
og escarole
FORRET
Hjemmelavet Bologna-lasagne med lagret parmesan
ost og safransovs
HOVEDRET
Oksefilet med glasur af honning og sort peber med kaffe
glaserede babygulerødder og vilde grøntsager
DESSERT
Zabaione og tiramisu
Du kan sende en besked til Fabio for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
16 års erfaring
Jeg forfinede mine kulinariske teknikker i Michelin-stjernekøkkener i Nice og Monte Carlo.
Arbejdserfaring på The Shard
Jeg arbejdede på en berømt restaurant i The Shard i London, hvor jeg forfinede mine færdigheder i køkkenet.
Tekniker for gæstfrihedstjenester
Jeg har et diplom som tekniker inden for gæstfrihedstjenester.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Bedømt til 5.0 ud af 5 stjerner ud fra 1 omtale
0 af 0 elementer vises
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Catania, Siracusa og Taormina. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 4 og opefter kan deltage.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Fabio er vært som virksomhed
De er ansvarlige for denne tjeneste.
747 kr DKK
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?






