Globale smagsvarianter af Patrick

Lad mig tage dig med på en global smagstur med en række forskellige køkkener lige ved hånden.
Oversat automatisk
Kok i Arrondissement du Raincy
Leveres i din bolig

Rejser og smage

576 kr DKK 576 kr DKK per gæst
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Amuse-bouche Chicken Gyoza, Gimbap , Mint & Spice Beef Indgang Scattered Scallops, Comava Chicken Steam Bites, Geranium Bread, Korean Crispy Chicken Fad Ingefærfisk eller Poulet farmer Tika Massala eller gambas combava sauce eller oksekød med tiger sauce græder eller rosé magret honning vanilje. Støtte: grøntsags- og tomatkvartet med dufte fra Fournaise . Dessert Tiramisu ananas vanilje eller tapioca perle med sæsonbestemte frugter og kokosmælk, arrangeret romfordøjelse

Japansk-inspireret menu

576 kr DKK 576 kr DKK per gæst
Mindst 3.450 kr DKK for at booke
Japansk fristelse Tempura sød kartoffel og aubergine, Takoyaki-rejer, Okonomiyaki-kål Indgang Gyoza-kylling, Gimbap (koreansk maki), sesamorange fliser, tatakisk tun skorpe sesam Bo Bun-kylling eller Daurade Teriyaki Sésames Chips Dessert Coconut Milk Tapioca Pearls & Seasonal Fruits

Ø-køkken

740 kr DKK 740 kr DKK per gæst
Mindst 4.436 kr DKK for at booke
Rejser og smage Kyllingegyoza, agurksushiruller, oksekød med mynte og krydderier Bourbonvanilje foie gras og appelsin-sesam tuile, Butterdej med kammuslinger, dampet kylling og små bidder af kaffir lime, geraniumbrød Ingefærfisk eller Poulet farmer Tika Massala eller gambas combava sauce eller oksekød med tiger sauce græder eller rosé magret honning vanilje. Støtte: grøntsags- og tomatkvartet med dufte fra Fournaise . Ananas-vaniljetiramisu eller banan-æblecrumble
Du kan sende en besked til Patrick for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
5 års erfaring
Jeg tilføjer mit eget internationalt formede kulinariske perspektiv til hvert måltid, jeg laver.
Forbinder mennesker med mad
Jeg har en multikulturel tilgang til madlavning, hvilket forbedrer min evne til at skabe kontakt til gæsterne.
Selvlært fra barndommen
Jeg lærte forskellige kulinariske traditioner gennem selvstudier.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne og Arrondissement de Saint-Denis. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 15 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Patrick er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
576 kr DKK Fra 576 kr DKK per gæst
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Globale smagsvarianter af Patrick

Lad mig tage dig med på en global smagstur med en række forskellige køkkener lige ved hånden.
Oversat automatisk
Kok i Arrondissement du Raincy
Leveres i din bolig
576 kr DKK Fra 576 kr DKK per gæst
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Rejser og smage

576 kr DKK 576 kr DKK per gæst
Mindst 3.361 kr DKK for at booke
Amuse-bouche Chicken Gyoza, Gimbap , Mint & Spice Beef Indgang Scattered Scallops, Comava Chicken Steam Bites, Geranium Bread, Korean Crispy Chicken Fad Ingefærfisk eller Poulet farmer Tika Massala eller gambas combava sauce eller oksekød med tiger sauce græder eller rosé magret honning vanilje. Støtte: grøntsags- og tomatkvartet med dufte fra Fournaise . Dessert Tiramisu ananas vanilje eller tapioca perle med sæsonbestemte frugter og kokosmælk, arrangeret romfordøjelse

Japansk-inspireret menu

576 kr DKK 576 kr DKK per gæst
Mindst 3.450 kr DKK for at booke
Japansk fristelse Tempura sød kartoffel og aubergine, Takoyaki-rejer, Okonomiyaki-kål Indgang Gyoza-kylling, Gimbap (koreansk maki), sesamorange fliser, tatakisk tun skorpe sesam Bo Bun-kylling eller Daurade Teriyaki Sésames Chips Dessert Coconut Milk Tapioca Pearls & Seasonal Fruits

Ø-køkken

740 kr DKK 740 kr DKK per gæst
Mindst 4.436 kr DKK for at booke
Rejser og smage Kyllingegyoza, agurksushiruller, oksekød med mynte og krydderier Bourbonvanilje foie gras og appelsin-sesam tuile, Butterdej med kammuslinger, dampet kylling og små bidder af kaffir lime, geraniumbrød Ingefærfisk eller Poulet farmer Tika Massala eller gambas combava sauce eller oksekød med tiger sauce græder eller rosé magret honning vanilje. Støtte: grøntsags- og tomatkvartet med dufte fra Fournaise . Ananas-vaniljetiramisu eller banan-æblecrumble
Du kan sende en besked til Patrick for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
5 års erfaring
Jeg tilføjer mit eget internationalt formede kulinariske perspektiv til hvert måltid, jeg laver.
Forbinder mennesker med mad
Jeg har en multikulturel tilgang til madlavning, hvilket forbedrer min evne til at skabe kontakt til gæsterne.
Selvlært fra barndommen
Jeg lærte forskellige kulinariske traditioner gennem selvstudier.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Arrondissement du Raincy, Arrondissement d'Argenteuil, Arrondissement of Nogent-sur-Marne og Arrondissement de Saint-Denis. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 15 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Patrick er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?