Spansk smag, tapas og paella med Pedro
Min madlavning er rodfæstet i traditionel spansk madlavning blandet med moderne teknikker.
Oversat automatisk
Kok i Atlanta
Leveres i din bolig
Spansk tapasmiddag
387 kr DKK per gæst
Spanske tapas, lokal vin og historiefortælling på engelsk og spansk. Hver ret har sin egen historie, og det skaber et måltid, der blander smag og kultur i intime omgivelser.
Spansk tapas og paella
452 kr DKK per gæst
Spanske tapas, signaturpaella og rige historier i intime omgivelser. Hver ret har sin egen historie, hvilket skaber et måltid, der blander mad, kultur og forbindelse.
Tapas, paella og dessert
516 kr DKK per gæst
En smagfuld aften med spanske tapas, signaturpaella, hjemmelavet dessert og historiefortælling. Hver ret serveres med en historie, der skaber et måltid med kultur, forbindelse og komfort.
Du kan sende en besked til Pedro Jesus for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
20 års erfaring
Jeg har arbejdet på Michelin-restauranter i hele Spanien og Europa.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har arbejdet i mange lande og udvidet min tilgang til ingredienser, smagsvarianter og mad.
Uddannelse og kurser
Jeg har et avanceret kulinarisk uddannelsesbevis og har studeret fødevare- og drikkevareadministration.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Atlanta. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig:
Atlanta, Georgia, 30318, USA
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 21 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Ingen tilgængelighed
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?