Fransk gastronomi med François
Fransk terroir-køkken forbedret med eksotiske smagsvarianter som Yuzu og Timut peber.
Oversat automatisk
Kok i Lyon
Leveres i din bolig
Sæsonens menu
747 kr DKK
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 5 trin
Brød er inkluderet, og retter kan bringes tilbage
Aperitiffer/forretter
Første indgang
Hr. Murgats ørredtartar med citrongræs / coulis af hjulkrone / ristet surdejsbrød
Anden indgang
Ardèche-svin i pluma / grøn karry / granatæblereduktion
Fad
Havtaske / hummerbisque / kandiserede porrer
Dessert
Grand Cru "Nativo" chokolademousse/hjemmelavet vaniljeis
Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling
Menu til vækning af sanserne
971 kr DKK
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 6 trin
Brød er inkluderet, og retter kan bringes tilbage
Aperitiffer/forretter
Indgang
Kammuslingecarpaccio / grøntsagssyltede agurker
Første kursus
Perfekt æg med svampe/kartoffelmousse/hjemmelavede chips
Andet kursus
Linefanget fisk / reduceret fumet / små grøntsager
Ost
3 gårdoste/honning fra min produktion
Dessert
"Etrez" hytteostsky / sæsonbestemt frugtmix / hjemmelavet granola
Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling
Gastronomisk menu
1.270 kr DKK
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 7 trin
Brød er inkluderet, og der kan medbringes retter, hvis det er nødvendigt.
Aperitiffer/forretter
Første indgang
Carpaccio af havbars fanget med snøre
Anden indgang
Oksefilet tataki
Første kursus
Kammuslinger / hvid smørsauce / grøntsager
Andet kursus
Kalvekød / topmorelsvampe / kartoffelmillefeuille
Fromage
brillat savarin med trøffel
Dessert
Nage af citrusfrugt med myntesmag/appelsingranita
Madeleines og financiers
Butler service
1.867 kr DKK
Butler-service for en komplet gourmetoplevelse i hjemmet.
Du kan sende en besked til François for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
20 års erfaring
Uddannet hos Paul Bocuse, arbejdede på stjernerestauranter i hele Europa.
Tilberedt til præsidenter og stjerner
Arbejdede på Georges V og Michel Rostang, hvor han beherskede det raffinerede franske køkken.
Uddannet på Paul Bocuse skolen
Lærte at lave mad på Paul Bocuse Institute, raffinerede færdigheder i topstjernede køkkener.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Lyon og Annecy. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig:
69007, Lyon, Frankrig
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.
François er vært som virksomhed
De er ansvarlige for denne tjeneste.
1.867 kr DKK
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?





