Fransk gastronomi med François

Fransk terroir-køkken forbedret med eksotiske smagsvarianter som Yuzu og Timut peber.
Oversat automatisk
Kok i Lyon
Leveres i din bolig

Sæsonens menu

747 kr DKK 
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 5 trin Brød er inkluderet, og retter kan bringes tilbage Aperitiffer/forretter Første indgang Hr. Murgats ørredtartar med citrongræs / coulis af hjulkrone / ristet surdejsbrød Anden indgang Ardèche-svin i pluma / grøn karry / granatæblereduktion Fad Havtaske / hummerbisque / kandiserede porrer Dessert Grand Cru "Nativo" chokolademousse/hjemmelavet vaniljeis Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling

Menu til vækning af sanserne

971 kr DKK 
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 6 trin Brød er inkluderet, og retter kan bringes tilbage Aperitiffer/forretter Indgang Kammuslingecarpaccio / grøntsagssyltede agurker Første kursus Perfekt æg med svampe/kartoffelmousse/hjemmelavede chips Andet kursus Linefanget fisk / reduceret fumet / små grøntsager Ost 3 gårdoste/honning fra min produktion Dessert "Etrez" hytteostsky / sæsonbestemt frugtmix / hjemmelavet granola Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling

Gastronomisk menu

1.270 kr DKK 
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 7 trin Brød er inkluderet, og der kan medbringes retter, hvis det er nødvendigt. Aperitiffer/forretter Første indgang Carpaccio af havbars fanget med snøre Anden indgang Oksefilet tataki Første kursus Kammuslinger / hvid smørsauce / grøntsager Andet kursus Kalvekød / topmorelsvampe / kartoffelmillefeuille Fromage brillat savarin med trøffel Dessert Nage af citrusfrugt med myntesmag/appelsingranita Madeleines og financiers

Butler service

1.867 kr DKK 
Butler-service for en komplet gourmetoplevelse i hjemmet.
Du kan sende en besked til François for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Uddannet hos Paul Bocuse, arbejdede på stjernerestauranter i hele Europa.
Tilberedt til præsidenter og stjerner
Arbejdede på Georges V og Michel Rostang, hvor han beherskede det raffinerede franske køkken.
Uddannet på Paul Bocuse skolen
Lærte at lave mad på Paul Bocuse Institute, raffinerede færdigheder i topstjernede køkkener.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Lyon og Annecy. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig: 69007, Lyon, Frankrig

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

François er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
1.867 kr DKK 
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Fransk gastronomi med François

Fransk terroir-køkken forbedret med eksotiske smagsvarianter som Yuzu og Timut peber.
Oversat automatisk
Kok i Lyon
Leveres i din bolig
1.867 kr DKK 
Gratis annullering

Sæsonens menu

747 kr DKK 
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 5 trin Brød er inkluderet, og retter kan bringes tilbage Aperitiffer/forretter Første indgang Hr. Murgats ørredtartar med citrongræs / coulis af hjulkrone / ristet surdejsbrød Anden indgang Ardèche-svin i pluma / grøn karry / granatæblereduktion Fad Havtaske / hummerbisque / kandiserede porrer Dessert Grand Cru "Nativo" chokolademousse/hjemmelavet vaniljeis Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling

Menu til vækning af sanserne

971 kr DKK 
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 6 trin Brød er inkluderet, og retter kan bringes tilbage Aperitiffer/forretter Indgang Kammuslingecarpaccio / grøntsagssyltede agurker Første kursus Perfekt æg med svampe/kartoffelmousse/hjemmelavede chips Andet kursus Linefanget fisk / reduceret fumet / små grøntsager Ost 3 gårdoste/honning fra min produktion Dessert "Etrez" hytteostsky / sæsonbestemt frugtmix / hjemmelavet granola Små madeleines og financiers tilberedt på bestilling

Gastronomisk menu

1.270 kr DKK 
Mindst 4.480 kr DKK for at booke
Gourmetmenu i 7 trin Brød er inkluderet, og der kan medbringes retter, hvis det er nødvendigt. Aperitiffer/forretter Første indgang Carpaccio af havbars fanget med snøre Anden indgang Oksefilet tataki Første kursus Kammuslinger / hvid smørsauce / grøntsager Andet kursus Kalvekød / topmorelsvampe / kartoffelmillefeuille Fromage brillat savarin med trøffel Dessert Nage af citrusfrugt med myntesmag/appelsingranita Madeleines og financiers

Butler service

1.867 kr DKK 
Butler-service for en komplet gourmetoplevelse i hjemmet.
Du kan sende en besked til François for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
20 års erfaring
Uddannet hos Paul Bocuse, arbejdede på stjernerestauranter i hele Europa.
Tilberedt til præsidenter og stjerner
Arbejdede på Georges V og Michel Rostang, hvor han beherskede det raffinerede franske køkken.
Uddannet på Paul Bocuse skolen
Lærte at lave mad på Paul Bocuse Institute, raffinerede færdigheder i topstjernede køkkener.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Lyon og Annecy. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Du kan også komme til mig: 69007, Lyon, Frankrig

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 100 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

François er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?