Californiens bedste med kokken Dave

Jeg skaber mindeværdige måltider og oplevelser inspireret af Californiens kulinariske landskab.
Oversat automatisk
Kok i Guerneville
Leveres i din bolig

Brunch i vinområdet

1.049 kr DKK per gæst
Afslappet flok med amerikanske klassikere samt mexicanske og græske påvirkninger. Bagte græske frittata - feta, ris, porrer, revet squash og bjergurter Ebelskevers – en Solvang-specialitet, pandekagebolde i hollandsk stil med alle mulige toppings Mexicansk frugtsalat – med mynte og toppet med tajin Autentisk Corned Beef Hash - med frisk Corned Beef, Yukon kartofler, løg og grønne peberfrugter Chilaquiles – en enkel, men klassisk mexicansk æggeret Traditionelle tilbehør til morgenmad

Valle delicacies

1.049 kr DKK per gæst
En menu, der viser det bedste af Baja, påvirket af lokale smagsvarianter og teknikker, der er lært af de bedste kokke. Avocado- og citrussalat - grapefrugt, avocado, rødløg i flager, karse, tomat og mynte. Grøn korianderis – en Baja-klassiker med spidskommen og skalotteløg Hvidstribet havaborre La Paz – Meyer-citron, jalapeño, rødløg og krydderurter. Toppet med Aguachile Verde Sopes med Queso Fresco - Rustikke mexicanske masa-cups med farm cheese, tørrede chili og ristet majs. Pærer Pacifica - Over Pan Dulce

West Coast-grill

1.132 kr DKK per gæst
Denne menu er inspireret af de fantastiske smagsvarianter fra Central Coast og hylder nogle legendariske opskrifter og steder Salat Corte Madera - Babykål, Napa-kål, Roma-tomat, Avocado, Cebollita, Citron/timian-dressing Oksekød Tri Tip Central Coast - i vores hus marinade, langsomt tilberedt, skåret tyndt og serveret med Salsa Cruda Urteristet hel fritgående kylling - urter, olivenolie, hvidløg og citrus Sofrito med sorte bønner, jasminris Grillede Coachella Valley-squash Brødpudding med bananer

Tacos i høj lav stil

1.132 kr DKK per gæst
Klassiske gadetacos i det sydlige Californien med hjemmelavede salsaer, der pakker en punch. Frisklavede chips med guacamole Hjemmelavede salsaer fra bunden Carne Rancheria - Tyndskåret Skirt Steak marineret til perfektion og derefter grillet. Pollo Adobado - Kylling i Adobo, en røget, mildt krydret blanding. Frijoles Borrachos med rød ris Grillede cebollitas med pasilla chili Håndpressede tortillaer Is Torta Estilo Sanchez – mexicanske cup muffins med tajin-pecannødder, mynte og vaniljebønneis.

Tales of the Bay

1.177 kr DKK per gæst
En menu inspireret af en rejse ned ad Californiens kyst, der blander italienske, spanske, mexicanske og portugisiske påvirkninger. Caesar Salad A La Minute – den klassiske Tijuana-præsentation, der tilberedes efter bestilling Cioppino À Portuguesa – en portugisisk version af den klassiske skaldyrsgryderet Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker Havaborre Nob Hill – individuelt bagt i en luftig dejskorpe med citrusskal, japansk mynteblad, saltet laks Citron-ricotta-kage – lavet fra bunden
Du kan sende en besked til David for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
40 års erfaring
Jeg har arbejdet i forskellige kulinariske roller, fra chefkok til madfotograf.
Karrierehøjdepunkt
Min skrivning har givet mig tilnavnet "Californiens Anthony Bourdain".
Uddannelse og kurser
Jeg har en baggrund inden for film og tv fra Cal State Fullerton.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler

Gennemsnitlig bedømmelse vises efter 3 omtaler.
0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Guerneville, St. Helena, Healdsburg og Sonoma. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Ingen tilgængelighed
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Californiens bedste med kokken Dave

Jeg skaber mindeværdige måltider og oplevelser inspireret af Californiens kulinariske landskab.
Oversat automatisk
Kok i Guerneville
Leveres i din bolig
Ingen tilgængelighed
Gratis annullering

Brunch i vinområdet

1.049 kr DKK per gæst
Afslappet flok med amerikanske klassikere samt mexicanske og græske påvirkninger. Bagte græske frittata - feta, ris, porrer, revet squash og bjergurter Ebelskevers – en Solvang-specialitet, pandekagebolde i hollandsk stil med alle mulige toppings Mexicansk frugtsalat – med mynte og toppet med tajin Autentisk Corned Beef Hash - med frisk Corned Beef, Yukon kartofler, løg og grønne peberfrugter Chilaquiles – en enkel, men klassisk mexicansk æggeret Traditionelle tilbehør til morgenmad

Valle delicacies

1.049 kr DKK per gæst
En menu, der viser det bedste af Baja, påvirket af lokale smagsvarianter og teknikker, der er lært af de bedste kokke. Avocado- og citrussalat - grapefrugt, avocado, rødløg i flager, karse, tomat og mynte. Grøn korianderis – en Baja-klassiker med spidskommen og skalotteløg Hvidstribet havaborre La Paz – Meyer-citron, jalapeño, rødløg og krydderurter. Toppet med Aguachile Verde Sopes med Queso Fresco - Rustikke mexicanske masa-cups med farm cheese, tørrede chili og ristet majs. Pærer Pacifica - Over Pan Dulce

West Coast-grill

1.132 kr DKK per gæst
Denne menu er inspireret af de fantastiske smagsvarianter fra Central Coast og hylder nogle legendariske opskrifter og steder Salat Corte Madera - Babykål, Napa-kål, Roma-tomat, Avocado, Cebollita, Citron/timian-dressing Oksekød Tri Tip Central Coast - i vores hus marinade, langsomt tilberedt, skåret tyndt og serveret med Salsa Cruda Urteristet hel fritgående kylling - urter, olivenolie, hvidløg og citrus Sofrito med sorte bønner, jasminris Grillede Coachella Valley-squash Brødpudding med bananer

Tacos i høj lav stil

1.132 kr DKK per gæst
Klassiske gadetacos i det sydlige Californien med hjemmelavede salsaer, der pakker en punch. Frisklavede chips med guacamole Hjemmelavede salsaer fra bunden Carne Rancheria - Tyndskåret Skirt Steak marineret til perfektion og derefter grillet. Pollo Adobado - Kylling i Adobo, en røget, mildt krydret blanding. Frijoles Borrachos med rød ris Grillede cebollitas med pasilla chili Håndpressede tortillaer Is Torta Estilo Sanchez – mexicanske cup muffins med tajin-pecannødder, mynte og vaniljebønneis.

Tales of the Bay

1.177 kr DKK per gæst
En menu inspireret af en rejse ned ad Californiens kyst, der blander italienske, spanske, mexicanske og portugisiske påvirkninger. Caesar Salad A La Minute – den klassiske Tijuana-præsentation, der tilberedes efter bestilling Cioppino À Portuguesa – en portugisisk version af den klassiske skaldyrsgryderet Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker Havaborre Nob Hill – individuelt bagt i en luftig dejskorpe med citrusskal, japansk mynteblad, saltet laks Citron-ricotta-kage – lavet fra bunden
Du kan sende en besked til David for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
40 års erfaring
Jeg har arbejdet i forskellige kulinariske roller, fra chefkok til madfotograf.
Karrierehøjdepunkt
Min skrivning har givet mig tilnavnet "Californiens Anthony Bourdain".
Uddannelse og kurser
Jeg har en baggrund inden for film og tv fra Cal State Fullerton.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler

Gennemsnitlig bedømmelse vises efter 3 omtaler.
0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Guerneville, St. Helena, Healdsburg og Sonoma. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?