Fusionsmad på den franske riviera med Marc
Jeg tilbyder kulinariske oplevelser, der fremhæver lokale ingredienser og fusion cuisine.
Oversat automatisk
Kok i Cannes
Leveres i din bolig
Ny sæsonmenu
821 kr DKK per gæst
STARTER
*Caprese-salat med mozzarella-ost, tomatkirsebær
HOVEDRET ( 1 vælg venligst )
*Kanon af Veal, en berømt opskrift fra Régis Marcon, der er trestjernet kok, serveret på en italiensk risotto Alla Diavola
*Søbass eller havbras, der er ristet med knust kartoffel, friske grøntsager
DESSERT
*Autentisk fransk chokoladekageopera med kandiserede frugter
Lokal menu
821 kr DKK per gæst
Oplev et levende syvretters måltid fra gård til bord, der hylder lokale grøntsager og sunde, sæsonbetonede ingredienser i hver ret.
Provençalske trappeopgange
821 kr DKK per gæst
Dette syvretters måltid er inspireret af det provençalske køkken og fremhæver den friskeste fisk og lokale smagsvarianter.
Du kan sende en besked til Marc for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
30 års erfaring
Kok siden begyndelsen af 90'erne, har administreret restauranter og startet med eventcatering i 2011.
La Belle Assiette & Take A Chef
Arbejdede med den franske startupvirksomhed La Belle Assiette, hvilket forbedrede alle mine færdigheder betydeligt.
Kulinarisk skole og restauranter
Uddannet på Aurillac og Regis Marcon School med løbende avancerede kulinariske kurser.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Cannes. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Marc er vært som virksomhed
De er ansvarlige for denne tjeneste.
Fra 821 kr DKK per gæst
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?