Rejs i min gourmetverden med Nicolas

Jeg tilbyder traditionel, middelhavs- og asiatisk mad.
Oversat automatisk
Kok
Leveres hos Chef Nico

Gourmetvandring

672 kr DKK per gæst
Opdag forårsdufte, fra havaborre til arktisk ørred, fra Pyrenæernes lam til Aubrac-oksekød.

Ekstraordinær menu

1.158 kr DKK per gæst
Smag på ekstraordinære produkter, modnet galicisk Rubia Gallega-oksekød, Mangalica-gris, gamberro rosso.

Air de gastronomie

1.344 kr DKK per gæst
Gastronomisk rejse med hummerravioli med foie gras og oksefilet Wellington og blå hummer.
Du kan sende en besked til Chef Nico for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
25 års erfaring
Jeg har en uddannelse inden for madlavning og bagning, og jeg har erfaring med servering.
Catering fra Paris til Genève
Jeg arbejdede som cateringchef fra Paris til Genève, hvor jeg forfinede mine færdigheder.
Uddannet i madlavning og bagning
Jeg har en eksamen i madlavning og bagning.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Chef Nico er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
Fra 672 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Rejs i min gourmetverden med Nicolas

Jeg tilbyder traditionel, middelhavs- og asiatisk mad.
Oversat automatisk
Kok
Leveres hos Chef Nico
Fra 672 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Gourmetvandring

672 kr DKK per gæst
Opdag forårsdufte, fra havaborre til arktisk ørred, fra Pyrenæernes lam til Aubrac-oksekød.

Ekstraordinær menu

1.158 kr DKK per gæst
Smag på ekstraordinære produkter, modnet galicisk Rubia Gallega-oksekød, Mangalica-gris, gamberro rosso.

Air de gastronomie

1.344 kr DKK per gæst
Gastronomisk rejse med hummerravioli med foie gras og oksefilet Wellington og blå hummer.
Du kan sende en besked til Chef Nico for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
25 års erfaring
Jeg har en uddannelse inden for madlavning og bagning, og jeg har erfaring med servering.
Catering fra Paris til Genève
Jeg arbejdede som cateringchef fra Paris til Genève, hvor jeg forfinede mine færdigheder.
Uddannet i madlavning og bagning
Jeg har en eksamen i madlavning og bagning.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Chef Nico er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?