Udsøgt gourmetmad af Claudio

Jeg er kok og certificeret sommelier med 21 års kulinarisk ekspertise.
Oversat automatisk
Kok i Sydney
Leveres i din bolig

Italiensk antipasto og kylling

416 kr DKK per gæst
Start med et blandet italiensk antipastofad, og nyd derefter kyllingebryst med paprikasalat og marksvampe, og afslut dit måltid med en fantastisk dessert.

Degustation menu

546 kr DKK per gæst
Nyd en udvalgt menu til nybegyndere, der er designet til at pirre din gane med et udvalg af forskellige og lækre retter.

Førsteklasses kødsmagning

546 kr DKK per gæst
Tag på en kulinarisk rejse gennem smag og tekstur med vores førsteklasses kødsmagningsmenu, der er udvalgt til den kræsne gane.

Førsteklasses smagning af fisk og skaldyr

546 kr DKK per gæst
Oplev havets smagsvarianter med vores eksklusive skaldyrsmenu, der indeholder de fineste skatte fra havet.
Du kan sende en besked til Claudio for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
21 års erfaring
Jeg har arbejdet i de bedste restauranter i Italien, Storbritannien og Australien.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har arbejdet i en Michelin-restaurant og finpudset mine færdigheder inden for fine dining.
Uddannelse og kurser
Jeg er uddannet på restauranter i Rom i Italien under Jamie Oliver og Giorgio Locatelli.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Sydney. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Fra 416 kr DKK per gæst
Mindst 3.329 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Udsøgt gourmetmad af Claudio

Jeg er kok og certificeret sommelier med 21 års kulinarisk ekspertise.
Oversat automatisk
Kok i Sydney
Leveres i din bolig
Fra 416 kr DKK per gæst
Mindst 3.329 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Italiensk antipasto og kylling

416 kr DKK per gæst
Start med et blandet italiensk antipastofad, og nyd derefter kyllingebryst med paprikasalat og marksvampe, og afslut dit måltid med en fantastisk dessert.

Degustation menu

546 kr DKK per gæst
Nyd en udvalgt menu til nybegyndere, der er designet til at pirre din gane med et udvalg af forskellige og lækre retter.

Førsteklasses kødsmagning

546 kr DKK per gæst
Tag på en kulinarisk rejse gennem smag og tekstur med vores førsteklasses kødsmagningsmenu, der er udvalgt til den kræsne gane.

Førsteklasses smagning af fisk og skaldyr

546 kr DKK per gæst
Oplev havets smagsvarianter med vores eksklusive skaldyrsmenu, der indeholder de fineste skatte fra havet.
Du kan sende en besked til Claudio for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
21 års erfaring
Jeg har arbejdet i de bedste restauranter i Italien, Storbritannien og Australien.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har arbejdet i en Michelin-restaurant og finpudset mine færdigheder inden for fine dining.
Uddannelse og kurser
Jeg er uddannet på restauranter i Rom i Italien under Jamie Oliver og Giorgio Locatelli.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Sydney. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?