Jeg hjælper dig med at bringe haute cuisine ind i dit hjem
Jeg tilbyder sæsoninspirerede retter, der fortæller historien om området.
Oversat automatisk
Kok i Historical centre of Palermo
Leveres i din bolig
Menu med 4 retter
1.009 kr DKK 1.009 kr DKK per gæst
Dette velplejede måltid er kendetegnet ved friske ingredienser, sæsonbestemt fisk og håndlavede desserter.
Siciliansk fest
1.196 kr DKK 1.196 kr DKK per gæst
Denne menu tilbyder en række regionale retter, fra multe med sfincione til stegt blæksprutte med linser, safranrisotto og marinerede ansjoser. Fisk fanget med snøre baseret på dagens fangst med sæsonens grøntsager.
Til sidst en cremet dessert med noter og aromaer af citron
6-retters kokkemenu
1.412 kr DKK 1.412 kr DKK per gæst
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
Dette lækre måltid tilbyder kreative forretter, lokalt grøntsager, håndlavet pasta og hovedretter baseret på fisk.
Du kan sende en besked til Gioacchino for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
20 års erfaring
Jeg har arbejdet som chefkok i restauranter i London og i hele Italien.
Karrierehøjdepunkt
Jeg havde æren af at lave mad til Dalai Lama Tenzin Gyatso.
Uddannelse og kurser
Jeg er uddannet på Alma skolen i Parma med kokken Gualtiero Marchesi.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
Min ekspertise
Jeg kommer hen til dig
Jeg er vært for gæster i Historical centre of Palermo. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 12 og opefter kan deltage, op til 8 gæster i alt.
Tilgængelighed
Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Gioacchino er vært som virksomhed
De er ansvarlige for denne tjeneste.
Ingen tilgængelighed
Gratis annullering
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?




