
Airbnb-tjenester
Kokke i Seattle
Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.
Nyd en oplevelse med en privat kok i Seattle

Kok
Eventyrkok med speciale i unikke udfordringer.
30 års erfaring har jeg ejet en restaurant, produceret ekstraordinære begivenheder og tilberedt på spændende steder. Owner, Executive Chef, Operations and Logistics Specialist For Rolex, on the Juneau Ice Fields: Alaska king crab, sockeye salmon, and cibut.

Kok
Sydstats-, fisk- og skaldyrs- og italienske smagsvarianter af Larson
20 års erfaring Jeg har arbejdet i forskellige køkkenroller, fra køkok til chefkok og restaurantchef. Jeg er uddannet fra kulinarisk kunstskole i 2001. Jeg har undervist i kulinarisk kunst i gymnasiet de sidste tre år.

Kok
Seattle
Skræddersyede spisesteder af Caitlin
18 års erfaring har jeg lavet personlige kulinariske oplevelser, der afspejler min passion for detaljer og teamwork. Jeg deltog i Culinary Institute of America og finpudsede mine gæstfrihedsevner på restauranter. Jeg har arbejdet på BottleRock, Pestoni Family Winery og Treasury Wine Estates.

Kok
Eksklusivt globalt køkken ved Thomas
15 års erfaring har jeg lavet på steder med Michelin-stjerner og den populære Tao Asian Bistro i Las Vegas. Gennem træning med kokke og restauranter har jeg fået mange års førstehåndsviden. Som chefkok på et berømt sted i Seattle bringer jeg alsidighed til alle tallerkener.

Kok
Kirkland
Dristige globale smagsvarianter af Paola
8 års erfaring Jeg er en kok, der er lige så passioneret omkring det globale køkken og etablerede traditioner. Jeg lærte at lave mad gennem praktisk erfaring og via inspiration fra familieretter. IKKE TILGÆNGELIG

Kok
Seattle
Private fine spisesteder af Ryan
Jeg er en erfaren kok, der specialiserer sig i fine spisesteder, kystkøkken og brændefyret madlavning. Jeg elsker den overflod, som PNW har at byde på - og glæder mig til at dele den med dig!
Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig
Lokale fagfolk
Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering
Håndplukket for sin kvalitet
Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning
En historik af topkvalitet
Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen