Airbnb-tjenester

Kokke i Pearland

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Pearland

Kok

Golfkysten spisesteder ved Jewel

30 års erfaring har jeg over 30 års erfaring i alle aspekter af udlejningsbranchen. Kulinarisk og kandidatgrad i gæstfrihedsadministration fra Johnson & Wales University. Jeg startede min kokvirksomhed for at skabe minder og komme i kontakt med fantastiske mennesker.

Kok

Lokalt inspireret af Araceli

10 års erfaring Min oplevelse spænder over dykkerbarer til fine spisesteder i Texas og det sydvestlige USA. Jeg har arbejdet hos Truluck's, Fig & Olive, Uchi og True Food Kitchen. Jeg brænder for at skabe unikke kulinariske oplevelser, der forbinder mennesker

Kok

Eksklusiv spisekok Melissa

15 års erfaring har jeg haft varieret erfaring, fra bagværk til fine spisesteder. Jeg er en uddannet konditor, der har haft praktisk erfaring med forskellige kulinariske discipliner. Jeg har sørget for private arrangementer og administreret high-end spiseoplevelser.

Kok

Det kuraterede bord af Deja

8 års erfaring har jeg brugt på at lave mad, der bringer folk sammen. Jeg lærte at lave mad i mit hjemmekøkken og styrke mine færdigheder med træning. Jeg har arbejdet med rådgivning og rådgivet om forskellige kulturer og kostbehov.

Kok

Raffineret hjemmelavet madlavning af Arnae

5 års erfaring Jeg deler min kærlighed til mad med andre gennem omhyggeligt udformede måltider. Jeg modtog min grad fra Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Jeg tilbereder i øjeblikket måltider til en pensioneret National Football League-spiller og hans familie.

Kok

Sydkoreolsk køkken ved Chrissy Joy

10 års erfaring har jeg startet min karriere med at lære kulinariske færdigheder i min bedstemors kreolske køkken. Jeg har studeret på San Jacinto Community College's kulinariske skole. Jeg er en foretrukken leverandør af Word of Restoration International Church.

Alle kokketjenester

Kreol-inspirerede spisesteder af Christina

9 års erfaring har jeg en passion for mad og plejer i min bedstemors køkken med sine kreolske opskrifter. Jeg har raffineret mine færdigheder på San Jacinto Community College kulinariske program. Jeg sætter pris på at bringe folk sammen gennem mad, udtrykke kærlighed og omsorg i alle retter.

Globale smagsvarianter af Alejandro

25 års erfaring har jeg arbejdet i køkkener i hele Europa. Jeg er uddannet fra Culinary Institute of America. Jeg er medlem af Les Toques Blanches og International Master Chef's Club.

Afro-franske smagsvarianter af Mack

15 års erfaring har jeg efterladt virksomhedsøkonomi for at blive kok og blande det franske køkken med mine nigerianske rødder. Jeg er uddannet i franske kulinariske teknikker. Jeg arbejdede på to restauranter med Michelin-stjerner og finpudser mine færdigheder inden for fine spisesteder.

Hun kan lave mad af Alicia

Som kok og ejer af She Can Cook siden 2021. Jeg har en passion for at lave mindeværdige kulinariske oplevelser fra over ti års restaurant- og god spiseoplevelse. Med fire års erfaring med at drive en virtuel onlinekokvirksomhed og glæde kunder med smagfulde retter og kreative ferietilbud som majsskål og perfekt tilberedte kalkuner, forstår jeg kunsten at skabe måltider, der føles personlige, varme og specielle. Min tilgang blander professionelle teknikker med tilgængelig undervisning og sikrer, at hvert måltid ikke kun er lækkert, men også en læringsoplevelse. Uanset om du vil nyde et måltid, der er designet specielt til dig eller lære at skabe det selv, er jeg her for at gøre madlavning tilgængelig, fornøjelig og uforglemmelig.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen