Airbnb-tjenester

Kokke i West Little River

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kokkens bordoplevelse med kokken Adrianne

En omhyggeligt udvalgt menu med fine dining i Miami med lokale råvarer og ingredienser.

Gourmetmad fra Oso

Jeg laver ekstraordinære retter med præcision og kunstnerisk dygtighed ved hjælp af ingredienser af høj kvalitet.

Gourmet morgenmadsspread

De færdigheder, jeg har lært på de bedste restauranter, tager jeg med til hvert måltid.

Tilpasset komfortmad af Maoz

En række måltidsmuligheder, der er designet til at tage en middagsgæst med på en smagsrejse.

En smagfuld udflugt med Sylvie – 4-retters menu

Raffineret mad er den perfekte balance mellem ingredienser af høj kvalitet og en præsentation, der glæder både øjnene og ganen

Cuisine af Christian Martin

Min kulinariske rejse spænder over kontinenter, fra luksusresorter til private ejendomme, og blander tradition med globale smagsindtryk og raffineret teknik formet af mange års rejser.

Globale fusionsmenuer og menuer med fokus på sundhed

Jeg er meget dygtig til at lave international mad, herunder fransk, græsk, italiensk og moderne amerikansk

Spis som en kongelig – med kokken Marina Staver

Jeg tilbereder gourmetmad med sjældne ingredienser og kunstnerisk anretning til VIP-kunder.

Kokken Steele fra Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

Jeg var en ud af 60.000 kokke, der var med i Next Level Chef, Gordon Ramsays konkurrenceshow på FOX.

Gourmet globale smagsindtryk af Fabrizio

Jeg laver middelhavsretter, franske og asiatiske retter med ingredienser af høj kvalitet.

Hjemmemenu af Ignacio

Jeg har ledet Michelin-restauranter, der serverer europæisk, middelhavs- og vegansk mad.

Moderne caribisk spisning med kokken Wynne

Jeg kombinerer min caribiske baggrund med globale køkkener for at skabe glædelige, meningsfulde måltider.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen