Spis, så går det videre til det nye år

En menu, der gnistrer: overraskende smage, dristige kombinationer og en gratis flaske champagne venter på dig - fordi det nye år skal fejres med smag... og et dejligt "skål"!
Oversat automatisk
Kok i Greve in Chianti
Leveres i din bolig

MangiAmo 2025

1.420 kr DKK 1.420 kr DKK per gæst
Mindst 7.096 kr DKK for at booke
Forret: taco med teriyaki-rejer, rå grøntsager og granatæble, kammuslinger med noisette-smør på puré af jordskokker Første ret: Pici-dobbeltkonsistens muslingesuppe, bottarga og aromatisk crumble Saffronris amberjacktartar guldblad hovedret: CBT-gulbrønsfilet med cremet broccoli og gulerødder i smør Citronsorbet, oksekind i Bordeaux-sauce, syltede Borrettane-løg og sellerichips Bayersk ørken af champagnechokolade tasmansk peber på guld
Du kan sende en besked til Alessandro for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
17 års erfaring
kok restaurant trattoria da Giotto
Karrierehøjdepunkt
kok med solid erfaring, opmærksomhed på kvalitet og sæsonbestemte ingredienser
Uddannelse og kurser
Uddannelse i Tyskland og Italien hoteller og restauranter
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Firenze og Bagno a Ripoli. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 15 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Alessandro er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
1.420 kr DKK Fra 1.420 kr DKK per gæst
Mindst 7.096 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Spis, så går det videre til det nye år

En menu, der gnistrer: overraskende smage, dristige kombinationer og en gratis flaske champagne venter på dig - fordi det nye år skal fejres med smag... og et dejligt "skål"!
Oversat automatisk
Kok i Greve in Chianti
Leveres i din bolig
1.420 kr DKK Fra 1.420 kr DKK per gæst
Mindst 7.096 kr DKK for at booke
Gratis annullering

MangiAmo 2025

1.420 kr DKK 1.420 kr DKK per gæst
Mindst 7.096 kr DKK for at booke
Forret: taco med teriyaki-rejer, rå grøntsager og granatæble, kammuslinger med noisette-smør på puré af jordskokker Første ret: Pici-dobbeltkonsistens muslingesuppe, bottarga og aromatisk crumble Saffronris amberjacktartar guldblad hovedret: CBT-gulbrønsfilet med cremet broccoli og gulerødder i smør Citronsorbet, oksekind i Bordeaux-sauce, syltede Borrettane-løg og sellerichips Bayersk ørken af champagnechokolade tasmansk peber på guld
Du kan sende en besked til Alessandro for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
17 års erfaring
kok restaurant trattoria da Giotto
Karrierehøjdepunkt
kok med solid erfaring, opmærksomhed på kvalitet og sæsonbestemte ingredienser
Uddannelse og kurser
Uddannelse i Tyskland og Italien hoteller og restauranter
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Firenze og Bagno a Ripoli. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 15 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Alessandro er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?