Private kokketjenester af Private Chef Charleston

Jeg har finpudset mine færdigheder på berømte resorter rundt om i landet og tilbyder forskellige menuer, der indfanger essensen af Charleston, perfekt til ferierende familier og festmiddage derhjemme.
Oversat automatisk
Kok i North Charleston
Leveres i din bolig

Sydlige forretter

935 kr DKK 
Mindst 5.478 kr DKK for at booke
Mad inspireret af Low-Country med alt det, Charleston har at byde på. Kandiseret bacon, krydrede æg, Low-Country forårsruller, sesamristede tun-crostini, sød kartoffel-humus, kammuslinger indrullet i bacon, sydlige krabbekager, syltede rejer, stegte grønne tomater, finger-sandwiches med kylling, rejer eller pimentost, pulled pork eller stegte kylling-sliders, kylling- og vaffelspyd, bang bang-rejer i salat, ceviche med plantainchips, Boursin og short rib won tons, lokal reje-cocktail

Familiemåltider

967 kr DKK 
Mindst 5.478 kr DKK for at booke
Sydstatsinspirerede retter med lokale ingredienser. Rejer og gryn, lavlandskog, grillkylling, stegt kylling, svinekødgrill, stegt oksekødsmørbloin, kylling og vafler, seared grouper, grillet flank steak, svinekød roulade, stekt calabash, stegt tunfisk, stegt tun steaks, stegt ribben, kylling perlo, BBQ rejer, Pan seared snapper, Seared jumbo scallops, stegt svinekotele, Jumbo kravekager, kylling og dumplings, dampede krabbeben, tomatpai

Middage på tallerken

1.064 kr DKK 
Mindst 5.478 kr DKK for at booke
Sydstatsinspirerede retter med lokale ingredienser. Rejer og grød, Low-Country-kogt, BBQ-kylling, Stegt kylling, BBQ-svinekød, Roastbeef-mørbrad, Kylling og vafler, Stegt havaborre, Stegt flankebøf, Svineroulade, Stegt havaborre, Stegte tunbøffer, Roast prime rib, Oksekødsmørbrad, BBQ-rejer, Stegt snapper, Stegte jumbokammuslinger, Stegte svinekoteletter, Jumbokrabbekager, Kylling og dumplings, Stegt svinekam, Surf & Turf, Kalvemarsala, Kylling parmesan, Kalvesaltimbocca
Du kan sende en besked til Patrick R for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Jeg var chefkok på College of Charleston og souschef på Kiawah Island Beach Club
Karrierehøjdepunkt
Jeg har drevet flere eksklusive feriesteder i mange stater, herunder SC, AK, TN, WA, FL, AZ, CA
Uddannelse og kurser
Jeg har en Associates of Science Degree i Culinary Arts fra Johnson & Wales University
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Green Pond, Ridgeville, Moncks Corner og Huger. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
935 kr DKK 
Mindst 5.478 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Private kokketjenester af Private Chef Charleston

Jeg har finpudset mine færdigheder på berømte resorter rundt om i landet og tilbyder forskellige menuer, der indfanger essensen af Charleston, perfekt til ferierende familier og festmiddage derhjemme.
Oversat automatisk
Kok i North Charleston
Leveres i din bolig
935 kr DKK 
Mindst 5.478 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Sydlige forretter

935 kr DKK 
Mindst 5.478 kr DKK for at booke
Mad inspireret af Low-Country med alt det, Charleston har at byde på. Kandiseret bacon, krydrede æg, Low-Country forårsruller, sesamristede tun-crostini, sød kartoffel-humus, kammuslinger indrullet i bacon, sydlige krabbekager, syltede rejer, stegte grønne tomater, finger-sandwiches med kylling, rejer eller pimentost, pulled pork eller stegte kylling-sliders, kylling- og vaffelspyd, bang bang-rejer i salat, ceviche med plantainchips, Boursin og short rib won tons, lokal reje-cocktail

Familiemåltider

967 kr DKK 
Mindst 5.478 kr DKK for at booke
Sydstatsinspirerede retter med lokale ingredienser. Rejer og gryn, lavlandskog, grillkylling, stegt kylling, svinekødgrill, stegt oksekødsmørbloin, kylling og vafler, seared grouper, grillet flank steak, svinekød roulade, stekt calabash, stegt tunfisk, stegt tun steaks, stegt ribben, kylling perlo, BBQ rejer, Pan seared snapper, Seared jumbo scallops, stegt svinekotele, Jumbo kravekager, kylling og dumplings, dampede krabbeben, tomatpai

Middage på tallerken

1.064 kr DKK 
Mindst 5.478 kr DKK for at booke
Sydstatsinspirerede retter med lokale ingredienser. Rejer og grød, Low-Country-kogt, BBQ-kylling, Stegt kylling, BBQ-svinekød, Roastbeef-mørbrad, Kylling og vafler, Stegt havaborre, Stegt flankebøf, Svineroulade, Stegt havaborre, Stegte tunbøffer, Roast prime rib, Oksekødsmørbrad, BBQ-rejer, Stegt snapper, Stegte jumbokammuslinger, Stegte svinekoteletter, Jumbokrabbekager, Kylling og dumplings, Stegt svinekam, Surf & Turf, Kalvemarsala, Kylling parmesan, Kalvesaltimbocca
Du kan sende en besked til Patrick R for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Jeg var chefkok på College of Charleston og souschef på Kiawah Island Beach Club
Karrierehøjdepunkt
Jeg har drevet flere eksklusive feriesteder i mange stater, herunder SC, AK, TN, WA, FL, AZ, CA
Uddannelse og kurser
Jeg har en Associates of Science Degree i Culinary Arts fra Johnson & Wales University
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Green Pond, Ridgeville, Moncks Corner og Huger. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?