Patrizias gourmet grøntsagskøkken

Fra min forskning i naturlig mad, fra over ti års erfaring og en solid faglig uddannelse, opstår raffinerede og unikke rå mad- og planteoplevelser.
Oversat automatisk
Kok i Rom
Leveres i din bolig

Kunsten at lave rådej

299 kr DKK 299 kr DKK per gæst
Mindst 1.195 kr DKK for at booke
En unik oplevelse dedikeret til at opdage rå og plantebaseret konditori. En smagsprøve på tre overraskende desserter ledsaget af en infusion – kiks, en skefuld dessert og en kage – alle glutenfri og laktosefri, med et lavt glykæmisk indeks, men rig på smag. Lækre og raffinerede kreationer, der trodser alle fordomme: slik, der overrasker med deres konsistens, intensitet og nydelse, der omdanner naturlige ingredienser til en uforglemmelig oplevelse
Du kan sende en besked til Patrizia for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Konditor hos Grezzo Raw Chocolate i Rom, den første veganske raw konditori i Europa
Karrierehøjdepunkt
Forfatter til rubrikken Crudo e Gourmet for magasinet Cucina Naturale, Ed.Tecniche Nuove
Uddannelse og kurser
Diplom c/o Matthew Kenney Culinary Academy negli USA, Niveau 2 AVANCERET RAW CUISINE
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Rom. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Patrizia er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
299 kr DKK Fra 299 kr DKK per gæst
Mindst 1.195 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Patrizias gourmet grøntsagskøkken

Fra min forskning i naturlig mad, fra over ti års erfaring og en solid faglig uddannelse, opstår raffinerede og unikke rå mad- og planteoplevelser.
Oversat automatisk
Kok i Rom
Leveres i din bolig
299 kr DKK Fra 299 kr DKK per gæst
Mindst 1.195 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kunsten at lave rådej

299 kr DKK 299 kr DKK per gæst
Mindst 1.195 kr DKK for at booke
En unik oplevelse dedikeret til at opdage rå og plantebaseret konditori. En smagsprøve på tre overraskende desserter ledsaget af en infusion – kiks, en skefuld dessert og en kage – alle glutenfri og laktosefri, med et lavt glykæmisk indeks, men rig på smag. Lækre og raffinerede kreationer, der trodser alle fordomme: slik, der overrasker med deres konsistens, intensitet og nydelse, der omdanner naturlige ingredienser til en uforglemmelig oplevelse
Du kan sende en besked til Patrizia for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
10 års erfaring
Konditor hos Grezzo Raw Chocolate i Rom, den første veganske raw konditori i Europa
Karrierehøjdepunkt
Forfatter til rubrikken Crudo e Gourmet for magasinet Cucina Naturale, Ed.Tecniche Nuove
Uddannelse og kurser
Diplom c/o Matthew Kenney Culinary Academy negli USA, Niveau 2 AVANCERET RAW CUISINE
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Rom. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 1 dag før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Patrizia er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?