Plantebaseret peruviansk oplevelse

Plantebaseret peruviansk mad tilberedt af den klassisk uddannede kok Cesar Cubas
Oversat automatisk
Kok i New York City
Leveres i din bolig

Småretter i mundrette portioner

354 kr DKK 354 kr DKK per gæst
Lær nogle klassiske peruvianske forretter at kende, såsom Causa rellena, papa ala huancaina og selvfølgelig Perus nationalret, Ceviche (alle med et plantebaseret fokus).

Familiefest

611 kr DKK 611 kr DKK per gæst
En levende, udvalgt peruviansk festmåltid med plantebaserede retter, der omfatter familieretlige klassikere som lomo saltado med svampe, ají de gallina med jackfrugt og quinoa chaufa – rig på smag, kultur og forbindelse.

Smagsmenu

1.125 kr DKK 1.125 kr DKK per gæst
En mangfoldig plantebaseret peruviansk smagsmenu med unikke retter, der viser dybden af Perus køkken: Hearts of Palm Ceviche, Causa Limeña de garbanzos, Anticucho-spyd med østerssvampe, peruviansk pesto-pasta med en sprød auberginepande.
Du kan sende en besked til Cesar for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Jeg har været souschef på The Brushstroke NYC, en Michelin-restaurant i Tribeca.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har arbejdet i James Beard-nominerede og Michelin-stjernede restauranter gennem hele min karriere.
Uddannelse og kurser
Uddannet i kulinariske kunst fra Le Cordon Bleu
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i New York City. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
354 kr DKK Fra 354 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Plantebaseret peruviansk oplevelse

Plantebaseret peruviansk mad tilberedt af den klassisk uddannede kok Cesar Cubas
Oversat automatisk
Kok i New York City
Leveres i din bolig
354 kr DKK Fra 354 kr DKK per gæst
Gratis annullering

Småretter i mundrette portioner

354 kr DKK 354 kr DKK per gæst
Lær nogle klassiske peruvianske forretter at kende, såsom Causa rellena, papa ala huancaina og selvfølgelig Perus nationalret, Ceviche (alle med et plantebaseret fokus).

Familiefest

611 kr DKK 611 kr DKK per gæst
En levende, udvalgt peruviansk festmåltid med plantebaserede retter, der omfatter familieretlige klassikere som lomo saltado med svampe, ají de gallina med jackfrugt og quinoa chaufa – rig på smag, kultur og forbindelse.

Smagsmenu

1.125 kr DKK 1.125 kr DKK per gæst
En mangfoldig plantebaseret peruviansk smagsmenu med unikke retter, der viser dybden af Perus køkken: Hearts of Palm Ceviche, Causa Limeña de garbanzos, Anticucho-spyd med østerssvampe, peruviansk pesto-pasta med en sprød auberginepande.
Du kan sende en besked til Cesar for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Jeg har været souschef på The Brushstroke NYC, en Michelin-restaurant i Tribeca.
Karrierehøjdepunkt
Jeg har arbejdet i James Beard-nominerede og Michelin-stjernede restauranter gennem hele min karriere.
Uddannelse og kurser
Uddannet i kulinariske kunst fra Le Cordon Bleu
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i New York City. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?