Forhøjede middagsmenuer af kokken Curtis

Forhøjede middagsmenuer af kokken Curtis

Jeg udnytter mit franske køkken og min Michelin-træning til at opbygge mindeværdige og smagfulde menuer.
Oversat automatisk
Kok i New York City
Leveres i din bolig
Du kan sende en besked til Curtis for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Jeg har arbejdet for berømte kokke som Paul Liebrandt, Ben Pollinger og Jesse Schenker
Startede en kokkevirksomhed i 2020
Mine kulinariske færdigheder blev anerkendt som 27-årig, da jeg blev Chef de Cuisine of The Gander.
Uddannet i fransk køkken
Jeg lærte traditionelle madlavningsteknikker på French Culinary Institute.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg vil komme til dig

Jeg er vært for gæster i New York City, Asbury Park, Jersey City, Montclair og andre steder. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 30 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Ingen tilgængelighed
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?
Forhøjede middagsmenuer af kokken Curtis

Forhøjede middagsmenuer af kokken Curtis

Jeg udnytter mit franske køkken og min Michelin-træning til at opbygge mindeværdige og smagfulde menuer.
Oversat automatisk
Kok i New York City
Leveres i din bolig
Ingen tilgængelighed
Du kan sende en besked til Curtis for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Jeg har arbejdet for berømte kokke som Paul Liebrandt, Ben Pollinger og Jesse Schenker
Startede en kokkevirksomhed i 2020
Mine kulinariske færdigheder blev anerkendt som 27-årig, da jeg blev Chef de Cuisine of The Gander.
Uddannet i fransk køkken
Jeg lærte traditionelle madlavningsteknikker på French Culinary Institute.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg vil komme til dig

Jeg er vært for gæster i New York City, Asbury Park, Jersey City, Montclair og andre steder. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 30 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?