
Wagyu-smagningskursus af Tei
Jeg tilbyder et kulinarisk eventyr gennem japansk mad med fokus på det berømte Wagyu-oksekød.
Oversat automatisk
Kok i Sumida City
Leveres her: emc
Du kan sende en besked til Tei for at tilpasse eller foretage ændringer.
Mine kvalifikationer
6 års erfaring
Jeg specialiserer mig i at tilberede forskellige udskæringer af Wagyu-oksekød.
Respekter mit håndværk
Jeg bruger autentiske japanske metoder og fremhæver Wagyus rige og kunstneriske smag.
Læret af traditionen
Min familie har lavet og tilberedt kød i tre generationer.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.
4.98, 1.242 omtaler
0 af 0 elementer vises
Her skal du hen
emc
3-chōme-25-17 Oshiage
Sumida City, Tokyo præfektur 131-0045
Ting, du skal vide
Gæstekrav
Gæster i alderen 10 og opefter kan deltage, op til 10 gæster i alt.
Tilgængelighed
Der er adgang til et roligt område, hvor man kan trække sig tilbage, Hovedsageligt fladt eller jævnt underlag
Annulleringspolitik
Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
Ingen tilgængelighed
Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket
Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?