Gå videre til indhold
Gem dette opslag.
Privat værelse i byhus

Cute double room in victorian house

Sally Brugerprofil
Sally

Cute double room in victorian house

Privat værelse i byhus
2 gæster1 soveværelse1 seng1 fælles badeværelse
2 gæster
1 soveværelse
1 seng
1 fælles badeværelse
God placering
100 % af gæster gav denne boligs placering en 5-stjernet vurdering.
Sally er SuperHost-vært
SuperHost-værter er erfarne, højt vurderede værter, der er engageret i at give gæster et godt ophold.
Skinnende ren
7 nylige gæster har sagt, at denne bolig var skinnende ren.

Recently decorated this is a very quiet room. There is a large bathroom next door.

Faciliteter

Trådløst internet
Shampoo
Strygejern
Basisting
Bøjler
Varme

Overnatningsarrangementer

Soveværelse 1
1 dobbeltseng

Husregler

Ikke sikker eller passende for børn (0-12) og kæledyr
Ingen rygning, fester eller arrangementer
Indtjekning fra 15:00 til 22:00 og udtjekning inden 11:00

Ledighed

10 omtaler

Nøjagtighed
Kommunikation
Renhed
Beliggenhed
Indtjekning
Værdi
Peter Brugerprofil
Peter
oktober 2018
A home from home.
Hayley Brugerprofil
Hayley
august 2018
Sally was the perfect host! Great communication from the start - we arrived late but she waited up for us which was very kind! House was sparkling clean, shared bathroom was always kept very clean. Location was great easy walk into Margate. Her two dogs were so lovely! Would defi…
David Brugerprofil
David
august 2018
Sally's place was great, clean and comfy. Sally herself was wonderful, full of tips about the area, where to eat and what to see. Her house is in a wonderful location close to the center of town and she is very helpful and lovely. Would definitely recommend
Sezay Brugerprofil
Sezay
juli 2018
she is very kind and helpful person. we felt like we are at home.. many many thanks for everything you did to make our holiday a fantastic memory..
Abesse Brugerprofil
Abesse
juli 2018
The room was okay but the problem is we not allowed to eat in kitchen so I bring the food to my room and she start complain and she said you have to close your door the food is smells but the thing is the window does not open it's locked and the room was very hot was bad experien…
Sally Brugerprofil
Svar fra Sally:
Abesse, Im so sorry that your experience of my house was disappointing for you. Had you asked me once during your 3-night stay to open the window (or show you how), I would have done so with pleasure. You had not informed me that you were ordering food, late at night. Nor did you ask to eat it at a table. I would have preferred you not eat it in your room but obliged and provided you with plates and cutlery. The food did make the top floor smell and I had other guests’ comfort to consider. I wrote you a glowing review, because I thought you were a charming guest. We clearly had different experiences of your stay. I suggest next time you explain your needs to your host because most hosts would like the opportunity to rectify any issues you may have while you are still there. I wish you all the best and hope your future experiences with Air BnB are more positive.
juli 2018
Neuza Brugerprofil
Neuza
maj 2018
it was wonderful the time we spent in your house
Keith Brugerprofil
Keith
maj 2018
Very homely

Med Sally som vært

Medlem siden april 2018
Sally Brugerprofil
27 omtaler
Sally er en SuperHostSuperhosts er erfarne, højt vurderede værter, der giver fantastiske ophold til gæster.
Svarprocent: 100%
Svartid: inden for en time
Kommuniker altid via AirbnbFor at beskytte din betaling skal du aldrig overføre penge eller kommunikere uden for Airbnb's hjemmesiden eller app.

Nabolaget

Tryk på pil ned for at aktivere kalenderen og vælge en dato. Tryk på tasten med spørgsmålstegnet for at få vist tastaturgenvejene til at ændre datoer.

Indtjekning

Tryk på pil ned for at aktivere kalenderen og vælge en dato. Tryk på tasten med spørgsmålstegnet for at få vist tastaturgenvejene til at ændre datoer.

Udtjekning
Beløbet trækkes ikke endnu

Things to do near this home