Airbnb-tjenester

Kokke i Pinecrest

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

International gourmetmad med Andres

Jeg laver menuer med friske, sunde ingredienser, der blander tradition og global inspiration.

Spisning med Cristian

Raffinerede private madoplevelser, der blander præcision, kreativitet og varme. Elegante flerretters måltider. Jeg bringer ekspertise på restaurantniveau og dybfølt gæstfrihed ind i dit hjem.

Udsøgte madoplevelser af Farid

Brænder for sjælfuld madlavning med fokus på kærlighed, lidenskab og respekt. Har arbejdet med Rocco DiSpirito fra Union Pacific, top NY city restaurant med 3 Michelin-stjerner og kokken Sam Hazen, der åbnede Rue 57.

Luksussushi med Tomas

Jeg bringer eksklusiv sushi og et uforglemmeligt liveshow til Airbnb.

Natashas pulserende fusionsretter

Jeg har et diplom i kulinarisk kunst og har arbejdet for et kuwaitisk kongeligt team.

Gourmetmad og caribisk mad af Tommi Nikhail

FERIESPECIAL ✨ Få 100 USD i rabat på ALLE bookinger med koden MIAMIHOLIDAY25

Finere italiensk og middelhavsfransk mad derhjemme

Jeg er ejer af Epicureans Of Florida, en privat kok og cateringvirksomhed.

Hot Box 305-oplevelsen med kokken Rae

Amerikansk, caribisk fusion, globalt køkken, passionerede smagsoplevelser og finurlig præsentation.

Gourmet morgenmadsspread

De færdigheder, jeg har lært på de bedste restauranter, tager jeg med til hvert måltid.

Tilpasset komfortmad af Maoz

En række måltidsmuligheder, der er designet til at tage en middagsgæst med på en smagsrejse.

Velsmagende Kreationz af kokken Jay

Jeg har lavet mad til berømtheder og arbejdet på Flemings og Benihana. Finalist i Chef Karla's Favorite.Chef-konkurrence. Uddannet på Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Enestående japansk eller fusion omakase-oplevelse.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen